Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Rosice, 10.1.2015

11. 1. 2015
Skulls x Rosice 5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
         
Branky a nahrávky: 1:1 Ondřej Vamberský (Jakub Navrátil, Dan Zach)
  2:1 Jan Chlada (Lukáš Wasserbauer, Aleš Picka)
  3:1 Jan Chlada (Lukáš Wasserbauer, Martin Špaček)
  4:1 Lukáš Wasserbauer (Filip Morávek)
  5:1 Lukáš Wasserbauer (Martin Špaček)
     
Vyloučení: celkem 2:3, využití 0:0, v oslabení 0:0
  Jakub Navrátil 2 minuty VH
  Filip Morávek 2 minuty HAK
         
Sestava: 1. Ú Zahálka Chaloupka Macháček
  1. O Makovský   Kadlec T
         
  2. Ú Špaček Chlada Wasserbauer
  2. O Morávek   Picka
         
  3. Ú Navrátil Zach Vamberský
  3. O Matějíček   Zavřel
         
  B   Beránek  

   

   

To byla pánové jízda.... Moc často večer nehrajeme a tak je fakt, že se nám rozhýbat stárnoucí kosti nedaří tak rychle, teda až na jogurty. Start do zápasu byl vlažný, ale naštěstí ne jen od nás. Rosice byli mírným favoritem zápasu a my jsem tak trochu čekali s čím na nás vyrukují - rozjezdí nás? rozvěsí po mantinelech?

Pomalejší rozjezd nahrál více Rosicím, kteří se z jedné nevinné akce prosadili střelou přes hráče a následnou tečí. Obdržená branka nás napumpovala. Jogurti se chopili příležitosti a ukázali proč tak mladé pušky v kádru máme. Stabilně hrající pětice si tvořila čím dál větší tlak každým střídáním. Vyrovnání jsme se tak dočkali celkem brzy. Vzrůstající tempo hry nám vyhovovalo a tak jsem začali přitápět a pomalu přidávat na frekvenci útočení. Do konce třetiny jsme se dostali zásluhou Johnka do vedení. Krásná akce, která začala od Aldy. Do konce třetiny jsme si už náskok ohlídali.

Druhou třetinu jsme začali jak jsme tu první skončili, v pohodě a v tempu. Myslím, že se nato dalo i koukat. Snad poprvé před našimi fanoušky, které dovezl Mak s Danem, jsme se chtěli vytáhnout. Zhruba v polovině třetiny přišlo rozhodnutí zápasu, v jednom střídání dvě branky v rozmezí 2 minut. Nejprve Johnkův důraz a posléze přesná muška Wasky. A to už se na střídačce brebentilo a všem možném, takže bylo jasné, že herní pohodou se dokodrcáme do konce.

Ve třetí části jsme nejprve navýšili opět Waskou a už probírali taktiku posledního zápasu, který nás za týden čeká. V mezihře se soupeři podařila řada pěkných fotek - Vambera, Fífa, Kuboš a hlavně dvakrát byl vyblejsknut pěkně Johnek, který si na tento zápas vzpomene ještě druhý den ráno :-) Soupeř pak před koncem snížil, ale to už nijak neovlivnilo dobrý dojem ze zápasu.... Máme cenné body a vyhlížíme postupovou pětici :-)