Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Zaječice, 3.1.2015

4. 1. 2015
Skulls x Zaječice 5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
         
Branky a nahrávky: 1:0 Lukáš Wasserbauer (Tomáš Kadlec)
  2:0 Jaroslav Zdražil (Filip Chaloupka)  
  3:0 Michal Kadlec (Jakub Navrátil, Jaroslav Zdražil)
  4:0 Dan Zach (Jaroslav Zdražil, Štěpán Zavřel)
  5:0 Dan Zach (Jakub Navrátil)
     
Vyloučení: celkem 2:6, využití 3:0, v oslabení 0:0
  Štěpán Zavřel 2 minuty HRU
  Michal Matějíček 2 minuty HAK
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Macháček
  1. O Makovský   Kadlec T
         
  2. Ú Zeman Wasserbauer Ročňák
  2. O Zdražil   Slavík
         
  3. Ú Navrátil Zach Kadlec
  3. O Matějíček   Zavřel
         
  B   Ondráček  

 

 

Řekl bych, že o takovém výkonu, jaký jsme předvedli v sobotu místo oběda ve Skutči je škoda mluvit. Povzbuzeni pěkným výkonem z hlinecké ligy, doufali jsme, že i tentokráte budeme o našem výkonu moc psát v superlativech. Bohužel, už od začátku utkání jsme se po ledě courali, hledali se, nedokázali si přihrát a o střelbě už vůbec nemůže být řeč. Z nudy nás vytáhl brilantní střelou Waska a později v první přesilovce agilní Fífa, který vybojoval puk v rohu pro Jarinka, kterých neskutečnou dělovkou do vinglu pojistil naše vedení.

Ve druhé třetině se prosadila lajna jogurtů, podpořená Kadlim. Dvě trefy byli z přesilovek. Jejich úspěšnost nás může letos těšit.Alepoň něco nám celkem šlo. Zaječice se snažili, dohrávali poctivě všechny souboje a nevynechali žádný moment, aby by nám ukázali, že vítězství nám nespadne samo do klína.

Ve třetí části jsme se doslova zadrhli, samo o sobě hovoří počet střídání za 25 minut hry, pouhých 9 střídání! I děti s hrazdou by nás ubruslili. Zaječicím se podařilo dvakráte dobýt Dejvovu svatyni. Ale to bylo z jejich strany vše. No, ehm, hlavně že jsou body doma a je jedno jak :-)