Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC BISONI 7:2

22. 1. 2016
Branky a nahrávky: 1:0 Tomáš Macháček (Radek Černý, Jakub Wasserbauer)
  2:1 Filip Morávek (David Ročňák, Dan Makovský)
  3:2 Tomáš Macháček (Jakub Wasserbauer, Filip Chaloupka)
  4:2 Tomáš Macháček (Radek Černý, Filip Chaloupka)
  5:2 Jakub Wasserbauer (Tomáš Macháček, Filip Chaloupka)
  6:2 Jakub Wasserbauer (Lukáš Wasserbauer, Filip Morávek)
  7:2 Radek Černý (Jakub Wasserbauer)
     
Vyloučení: celkem 2:1, využití 1:0, v oslabení 0:0
    Aleš Mudroch 2 minuty POD
         
Sestava: 1. Ú Černý Chaloupka F Macháček
  1. O Makovský   Wasserbauer J
         
  2. Ú Ročňák Vašek Wasserbauer L
  2. O Morávek   Mudroch
         
  B   Beránek  

 

Takové kousky jsou častěji k vidění od parťáka Kuby Málka, o to více Machyho výkon je třeba vyzdvihnout. První zápas proti svému mateřskému klubu se podařil Machymu na výbornou!

V zápase kde nešlo ani o vzájemné postavení v tabulce, ale spíše o dobrý hokej jsme nastoupili jen v deseti. V sestavě se objevil i Ráďa Černý, který má startů v letošním roce doslova jako šafránu.

Do utkání jsme nastoupili zhurta a byl to hned Machy kdo se prosadil po souhře Wasky a Rádi, Dejva v brance překonal doslova tváří v tvář! Hokej se hrál pěkně v ostrém tempu na obou stranách. Bisonům se podařilo srovnat celkem záhy. Z vyrovnání se neradovali dlouho, solidní formu si z posledních utkání drží Filous. V rozehrané přesilovce dostává z rohu od Dády pěkně namazáno akorát na dostřel. A jsem opět ve vedení.

Bisoni naposled skórují a srovnávají stav. Na led jde Machy. Nejdřív se protahuje jako štírek a zavěšuje pod víko. Ani ne pár vteřin nato skóruje potřetí a má to za basu :-) Bisoni jsou na kolenou a dál je sráží Waska, výstavní střelou do právého horního rohu sestřeluje i lahev s pitím, taková to byla rána. Další branku přidává při signalizované výhodě, kdy skáče na led coby šestý hráč a lup ho tam.

Tečku za výborným utkáním činí Ráďa, který elegantně vkládá hůl přesně do střely Wasky a ta míří opět v síti bezmocného Dejva.

Dobojováno jest, v hodně rychlém tempu hraný zápas má jasného vítěze...