Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC BISONI 9:5

19. 11. 2015
Branky a nahrávky: 1:2 Aleš Mudroch (Jakub Wasserbauer)
  2:2 Filip Chaloupka (Pavel Chaloupka, Lukáš Wasserbauer)
  3:2 Jakub Wasserbauer (Aleš Mudroch, Dan Makovský)
  4:2 Lukáš Wasserbauer (Aleš Mudroch)
  5:2 Lukáš Wasserbauer (Filip Chaloupka)
  6:2 Jakub Wasserbauer (Aleš Mudroch)
  7:2 Jiří Kadidlo (Aleš Mudroch, David Ročňák)
  8:2 Pavel Chaloupka (Lukáš Wasserbauer, Filip Morávek)
  9:4 Filip Chaloupka (Lukáš Wasserbauer)
     
Vyloučení: celkem 1:0, využití 0:0, v oslabení 0:0
    Aleš Mudroch 2 minuty POD
         
Sestava: 1. Ú Wassebauer L Chaloupka F Chaloupka P
  1. O Makovský   Wasserbauer J
         
  2. Ú Ročňák Kadidlo Mudroch
  2. O Morávek    
         
  B   Beránek  

  

 

Smíření, že to nemusí opět vyjít, protože soupeře je dvakrát tolik a sílu má taky značnou jsme šli do utkání s Bisony. Náš letošní soused v tabulce  se zatím také proti hokejově vyzrálejším soupeřům hledá. 

Zápas začal pěkně od podlahy a v celkem solidním tempu. Bisoni jsou však v úvodu mírně aktivnější a zásluhou hbité střely a jedné velmi pěkné dorážky vedou 0:2. Náš prapor pozvedá dříve útočník, později překovaný na obránce a letos násilně přeorientovaný zpět na útočníka, Aleš Mudroch. Vlastní akcí se dostane až před branku a tam dorube touš za Davidova záda. Chytli jsme se a vrháme se do dalších útočných aktivit. Závaru před brankou soupeře se účastní i duo bratří Chaloupkových, malej a velkej způsobí takový rozruch, že obránci vyhazují kotouč jen pár metrů před brankoviště, puku se po dřevorubecku chopí velkej a zasouvá! 2:2

Do vedení nás dostane po Muckově pobídce Waska. Brankou se navíc dostává bodově před dosud vedoucího kapitána a nechtěně tak strhuje zajímavou podívanou. Když pak Lukáš Waska zvyšuje naše vedení, opět po Muckově pasu, uvolňuje se atmosféra a zápas se mění v bodové dostihy lídrů kanadského bodování. Touha dotáhnout rivala v bodování přeměňuje Fífu nečekaně i v rozehrávače, namísto klasického dorubání kotouče až do brány posouvá po brankovišti puk Lukášovi, 5:2.

Příběh tím však nekončí, z další Muckovi akce těží na modré opět Wáza, parádním obloučkem zaskočí zkušeného Davida v kase a krom vedení 6:2 si dopřává opět chvíle výsluní na špičce tabulky produktivity.

Útočíme v každém střídání a Bisoni jsou z nás na hard, bruslíme, všude jsme dřív a hře jasně dominujeme. Tuto pasáž podtrhuje nájezd na bránu jinak stabilní rychlostí jezdícího Kádi, jeho iks kilogramů navrch je znát, ač ověšen dvěma obránci dojede až k brance a .... a zavěsí, neskutečné, taková euforie tu dlouho nebyla!

Pohodu ve hře na sobě poznává i Chlup, v jednom z mnoha závarů před brankou se chopí kotouče, v roli zakončovatele se nemýlí! Utkání je jasně naše a i když zbývá dobrých 15 minut, víme, že si ho už nenecháme vzít.

Bisoni se sice snaží zachytit dvěma góly, zvláště pak druhý ze vstřelených stál zato, bomba od modré přesně pod víko, to se musí uznat i když se jedná o soupeřův gól!

Jediné, co tento zápas neurčí, je post lídra bodování. Fífa se vrhá před branku a přesně usměrňuje Lukášův brilantní pas.