Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC PANTHEŘI 0:8

17. 10. 2015
Branky a nahrávky:    
     
Vyloučení: celkem 0:1, využití 0:0, v oslabení 0:0
         
Sestava: 1. Ú Chaloupka P Chaloupka F Picek
  1. O Makovský   Mudroch
         
  2. Ú Zeman Kadidlo Stárek
  2. O Wasserbauer J   Zavřel
         
  B   Beránek  

 

Je to taková dobře zaběhnutá tradice, že s Panthery se vždycky svezeme na pořádným kolotoči. Je ale zvláštní, že na takový kolotoč stačí pouze kvarteto hráčů, kteří nám dokonale zamotají nejen hlavy.

Hlineckou ligu bereme dlouhodobě spíše jako týdenní zpestření, protože si jsme vědomi síly většiny soupeřů vyzbrojených zvučnými jmény. Nám se podařil přes léto taky pořádný kauf v podobě Kuby, jenže souběžně s ním jsme se museli rozloučit s hlavní útočnou silou loňské sezóny - jogurtama. Holt denní studium je denní studium.

Do utkání bylo nanominováno pouze 9 borců, ten desátý byl velkým překvapením a zpestřením celého zápasu. Nápad oblíknout brankáře do hráčské výstroje a pustit na led, byl dílem okamžiku. Ještě nutno dodat, že Roman vypadal opravdu famózně! A tak jsme byli alespoň na kolotoč připraveni.

Zhodnotíme-li objektivně sestavu, musíme konstatovat, že až na obranu to na žádný výsledek nevypadalo. Od úvodních minut jsme se bránili a Berda v brance čelil kanonádě. Je až s podivem, že dobrý výsledek jsme drželi celých 20 minut. Stav 0:1, ale vzal ve 21. minutě za své. Sem tam se nám dařilo zorganizovat útočný výpad a občas vystřelit, ale to bylo asi tak vše. Jen díky Berdovi a obraně jsme ustáli výprask s jednociferným číslem.

Zdá se, že to nejhorší máme za sebou... :-)