Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC PANTHEŘI 2:5

21. 12. 2015
Branky a nahrávky: 1:0 Miloš Fiala (David Ročňák, Dan Makovský)
  2:2 Filip Morávek (David Ročňák)
     
Vyloučení: celkem 3:3, využití 0:0, v oslabení 1:0
    Jakub Wasserbauer 5 + OK POD
    Štěpán Zavřel 2 minuty POD
    Dan Makovský 2 minuty LOK
         
Sestava: 1. Ú Kadlec M Chaloupka F Chaloupka P
  1. O Makovský   Zavřel
         
  2. Ú Fiala Wasserbauer J Ročňák
  2. O Morávek   Pavlík
         
  3. Ú Kadidlo Navrátil Mudroch
         
  B   Beránek  

 

 

O mnoho tříd jinde hrají stabilně již několik let Pantheři, je až s podivem co udělají 3 šikovní hráči s celým mužstvem... ale je fakt, že hokej je hodně o bruslení, což nám bratři Kopecký pravidelně předvádějí. Ostatně ještě v roce 2007 oblékal David i náš drez a jak to bylo znát, no snad se toho ještě dočkáme :-) 

Ale k zápasu, začali jsme standardně, u Kotrče, dva tři kousky a síly máme hned na rozdávání. Nejvíce sil měl asi Kadli, aby ne, když se na hokej mohl celý rok jen dívat na internetu. Po právu byl zařazen do první lajny, která je jen za zásluhy anebo z protekce :-))

Na soupeře jsme se vrhli bez špetky respektu a světe div se, zanedlouho se radujeme z vedení. Soupeř, zjevně otřesen nezvyklým začátkem utkání přidal na obrátkách a po deseti minutách srovnal a otočil. Neskládáme zbraně a bojujeme, vrháme se do útoků, napadáme. Zvláště napadání činí obraně soupeře největší potíže. V nejlepším jsme ale přísně vyloučeni a navíc jdeme do 3. Nečekali jsme, že to co nám ve Skutči svědčí bude fungovat i v Hlinsku a proti hokejovému soupeři. Vypíchnutý kotouč, pas na Filouse a lahůdková vychutnávačka soupeřovic brankáře, srovnáno.

V nastané euforii chvíli ještě vydržíme, ale pak se začnou z našich těl odpařovat pracně doplněné vitamíny a slábneme. Soupeř nás nakonec poráží 2:5, ale popravdě, čekali jsme to horší...