Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC WILD HOGS 2:3

5. 11. 2015
Branky a nahrávky: 1:2 Filip Chaloupka (Pavel Chaloupka, Dan Makovský)
  2:3 Filip Zeman (Jakub Wasserbauer, Dan Makovský)
     
Vyloučení: celkem 3:3, využití 0:1, v oslabení 0:0
    Aleš Mudroch 2 minuty POD
    Jakub Wasserbauer 2 minuty SEK
    Jakub Wasserbauer 2 minuty POD
         
Sestava: 1. Ú Chaloupka P Chaloupka F Zdražil
  1. O Makovský   Wasserbauer J
         
  2. Ú Kadidlo Zeman F Picek
  2. O Morávek   Mudroch
         
  B   Beránek  

 

 

Už na začátku utkání jsme si stanovili cíl, dohrát :-) A ten jsme splnili. Nikdo z nás nečekal žádné brankové hody (především z naší strany) a nikdo nečekal, že bychom mohli bodovat. Někdy se nevyplatí podcenit zápas před jeho začátkem..

V úvodu duelu jsme hodně vlažně do zápasu šli. Nebýt pozorné obrany a výborného Berdy, tak jsme asi měli po zápase hned z kraje. Takhle jsme si mohli v polovině utkání pískat, stav 0:2 nebyl vzhledem k našemu výkonu vůbec k zahození.

Hrát jsme začali škoda, že až v druhé půli a to spíš v druhé půli druhé půle. Ne že bychom vůbec nic nepředvedli, ale nestojí to za zmínku. Za zmínku tak vlastně stojí až první gól, protože se jednalo o akci já na bráchu brácha ne na mě :-) Mak ztrávil na ledě celkem dost času a tak chtěje vystřídat vyhazuje lobem takovou bramboru až k útočné modré, tam si ji sklepne naprosto s přehledem Chlup, zajel do pásma a poslal parádní pobídnutí bráchovi, takovou šanci nenechal Fífa ležet, tváří v tvář Albimu zasouvá na stojící nohu.

No a pak jsme zabrali. V dalším střídání se blejsknul Filda Zeman ihned z buly, jenže pumelice to byla taková, že si ji rozhodčí nestihl všimnout, škoda.. Místo kýženého vyrovnání se však v jedné z početních výhod Divočáci potřetí prosazují. A to nám láme vaz. 

Filda Zemanů se nakonec branky dočká. V akci 2 na 1, kdy svůj přehled a cit pro hru ukáže nejpovolanější. Mak na Wasku, ten do pásma jak uragán, jednoho z leva, druhýho pro změnu taky z leva a naservírovaný pas na zlatém podnose, Filda do toho vlítnul po kolenou, touš pod víko a 2:3. Hodně jsme pak litovali promarněných šancí v druhé půli a hlavně branky, která byla nebyla... tak snad příště!