Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC WILD HOGS 6:4

8. 1. 2016
Branky a nahrávky: 1:0 Pavel Chaloupka (Filip Zeman, Jiří Kadidlo)
  2:0 Jakub Málek (Jakub Wasserbauer)
  3:1 Jiří Kadidlo (Aleš Mudroch, Michal Kadlec)
  4:3 Michal Kadlec
  5:3 Jakub Wasserbauer (Jakub Málek, Tomáš Macháček)
  6:4 Jakub Málek (Dan Makovský, Jakub Wasserbauer)
     
Vyloučení: celkem 1:4, využití 1:0, v oslabení 0:0
    Karel Stárek 2 minuty POD
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka F Macháček
  1. O Makovský   Wasserbauer J
         
  2. Ú Kadlec Stárek Mudroch
  2. O Morávek   Chaloupka
         
  3. Ú Zeman Kadidlo Ročňák
         
  B   Beránek  

 

 

Sestava HCS pro Hlinsko se rozrostla o dvě známé tváře. Z Bisonů se nechali zlákat dvě atraktivní posily. První lajna je tak kompletní i v Hlinsku, samozřejmě z toho měl největší radost Fífa, už nemusí pátrat po vhodných parťácích...

Do utkání s Divočáky jsme se vrhli po hlavě, plni nadšení a elánu a hlavně s cílem odčinit potupnou porážku od Sokolu. Jako raketa vlétl Chlup na led a rozdával hokejovou radost, po boku Filouse neskutečně ožil, padal do střel až mu slejzali nehty, střílel jako kanón a ukazoval, že i po třicítce a dvou dětech - ženského pohlaví, se může chlap na ledě rozparádit :-)

Do vedení nás vyslal ranou z mezikruží právě Chlup. Euforie jaká do nás touto brankou vlétla se nedá slovy popsat. O to lépe se nastartoval v "nových" barvách Kuba, je to prostě kanonýr!

Divočáci se chytli brankou v době, kdy jsme asi nedávali pozor nebo jsme nebyli vůbec na ledě. Na jejich kontakt měl ale odpověď Můca, jeho legendární dělovce, která se naštěstí doplazila až k brance byla Káďou poupravena trajektorie až do branky. Tušili jsme, že bychom tentokráte nemuseli domu s prázdnou. Jenže Divočáci nejsou žádní nazdárci a tak se do nás řádně zakousli a spustili kolotoč, který je k vidění pouze v duelech s Panthery. Jásné ne řekl v posledním letošním vystoupení protinožec Kadli, vypíchnutou rozehrávku přetvořil do sólového úniku zakončeného střelou švihem nad teploměr bezmocného Albiho. Navrácené vedení nás rozjuchalo a my zjistili, že můžeme opět hrát v obranném pásmu soupeře. V nádechu nás navíc soupeř podpořil dvěma vyloučeními do konce utkání, nejprve dosat Fífa celkem solidní masíruňk a vzápětí nato se Dádovi podíval na párky jeden nejmenovaný kulatý střelec soupeře. Suma sumárum, přesilovka 5-3. Na to už máme svý talenty. Machy buly, Kuba ťukec na Wasku a bomba od modré, kterou ani Fífa tečovat nechtěl. Vedeme o dvě branky, do konce pár minut a ještě přesilovka pokračuje.  Tu už sice neproměníme, ale tečku na závěr při hře 5-5 si Kuba neodpustí a tak náš "nováček" skóruje podruhé.

Zápas ve výborném tempu okořeněný cenným vítěztsvím, super výkon...