Jdi na obsah Jdi na menu
 


HT KRAPET 3:7

14. 1. 2016
Branky a nahrávky: 1:0 Filip Chaloupka
  2:4 Filip Chaloupka (Tomáš Macháček, Jakub Wasserbauer)
  3:4 Tomáš Macháček (Filip Chaloupka, Miloš Fiala)
     
Vyloučení: celkem 2:4, využití 0:0, v oslabení 0:0
    Aleš Mudroch 2 minuty POD
    David Ročňák 2 minuty POD
         
Sestava: 1. Ú Fiala Chaloupka F Macháček
  1. O Mudroch   Wasserbauer J
         
  2. Ú Kadidlo Zeman Ročňák
  2. O Morávek   Chaloupka P
         
  B   Beránek  

 

 

Zápas byl zajisté ovlivněn již před zahájením, 3 omluvenky před utkáním znamenali, že se budeme s Krapetem potýkat pouze v deseti, což opravdu není mnoho, zvláště pro tak rozhýčkaný tým jako je HCS.

Utkání jsme doslova odpálili a ujali se vedení krátce po zahájení, Fífa si asi vzal ponaučení ze "sprintů" z minulého utkání. Špatná rozehrávka beků, šikovné vypíchnutí, neuvěřitelný sprint k brance a hodně, ale opravdu hodně nečekaná střela švihem pod víko, za celou kariéru bezesporu první takový gól našeho kapitána.

Vedení 1-0 si držíme téměř 30 minut. Soupeř včele s Pošvajzem tlačí a střílí, ale Berda drží. My tu a tam zaútočíme, vystřelíme, ale vše jak bych řekl je jen tak na půl...

Zlom nastal po půl hodině hry, Krapet se trefuje a to hned dvakrát a láme zápas. Snažíme se sice vzdorovat, ale koncovka soupeře je o krapet lepší než ta naše a tak za dalších deset minut prohráváme 1-4. K vidění je stále několik útočných výpadů v podání lajny Fiala - Chaloupka - Macháček, ovšem chybí zakončení. Toho se hoši dočkají, Machy vytahuje puk z rohu, natlačí se ke kase a prudkou střílenou přihrávkou nachází Fífovu, od něj se puk odráží tam kam má. Ožijeme a utkání dramatizujeme. Ve stejném střídání se situace opakuje, ale obráceně, puk z rohu rozehrává Milda na Fífu, ten nečekaně chladnokrevně natáhne na sebe obránce a mezi nohama šoupne milimetrový pas na Machyho, který si vychutnává ukončení střeleckého půstu (od října 2015). 3-4

Hrajeme o vyrovnání, ale síly docházejí, zato Krapet zapíná druhý stupeň a valí jednu útočnou vlnu za druhou, iluze o bodu jsou brzy pryč a z ledu se potácíme s výpraskem 3:7. Je fakt, že body nám už k ničemu nejsou, ale radost z několika vydařených akcí máme nezměrnou!