Jdi na obsah Jdi na menu
 


HT KRAPET 4:11

11. 11. 2015
Branky a nahrávky: 1:5 David Zeman (Filip Morávek)
  2:8 Filip Morávek (trestné střílení)
  3:10 Daniel Makovský (Filip Chaloupka)
  4:10 Filip Zeman (Filip Chaloupka, Jakub Wasserbauer)
     
Vyloučení: celkem 1:2, využití 0:0, v oslabení 0:0
    Jakub Wasserbauer 2 minuty POD
         
Sestava: 1. Ú Chaloupka P Chaloupka F Zeman F
  1. O Makovský   Wasserbauer J
         
  2. Ú Zeman D Stárek Ročňák
  2. O Morávek   Pavlík
         
  B   Beránek  

 

Očekávaný kolotoč se sice nekonal, ale i tak jsme se nestačili divit. Prostě nám jednou zas utek konec provazu hned na začátku. Nebojme se konkrétně jmenovat...

Takže od začátku, taktická porada, elektronická tužka, rozbor soupeře a precizní příprava, to vše proběhlo na přísně utajovaném místě u Kotrče. Do zápasu jdeme povzbuzeni 4,4%, někteří i s více :-)  Strach nemáme a s hlavou vzhůru jdeme do boje. Jenže hned v úvodu snahy o rozehrávku posílá Fífa pomalý pas na Wasku, pas chytá soupeř a zakládá solidní protiútok na jehož konci se vlní naše síť :-(. Aby toho nebylo málo, prakticky v zápětí dostáváme druhý, třetí, čtvrtý a pátý fík a je zle. Krapet se rozjel a sazí to tam jako bychom snad nebyli ani na ledě.

Přítrž modročervenému řádění činí aktivní David Zeman, odbývající si v našich barvách letošní premiérový start, bombou z kruhů propálil vše co mu stálo v cestě, tedy jen gólmana, páč rychlonožka David všem ujel. Ukázal nám směr, jenže mezi našim nádechem k náporu se Krapeťáci stihli ještě třikrát radovat z branky.

Další trefu tak obstarává Filous, nejprve kličkovanou se dostává do prostoru mezi beky a brankáře, je faulován a ze správně nařízeného trestného střílení si připisuje stejně jako Dejv, první letošní branku! A fík to byl parádní, ještě při rozjezdu kroutí hlavu a nahlas přemýšlí kam s ním, gólman Filousovi skáče na špek a tak ho blonďák nachytává na švestkách střelou pod víko.

Debaklu už zabránit nedokážeme a to ani přes zvýšené úsilí a rychlý pohyb. Krapet dál sází branky s lehkostí a kdyby tabule mohla svítit, jakože při našich debaklech nesmí, ukazovala by načepovanou desítku! Zkracujeme intervaly vstřelených branek. Takže po pěti, po třech a teď po dvou inkasovaných brankách se k akci nadechuje Mak, založí útok a přenechává na modré Fífovi, kapitán překvapen dálnicí až k bráně napřahuje a trefuje Maka, štastný odraz do kasy a naše třetí branka je na světě!

Nečekaně brzy skórujeme čtvrtý fík a dáváme tak miniaturní naději na zvrácení totálního debaklu. Pro změnu akci zakládá Makův kolega Waska. Puk putuje od modré k Fífovi, zpět na Wasku, střela na bránu odražený kootouč za branku sráží Fífa zpět před kasu a tam se zjevuje Filda Zeman, druhý pokus v utkání už zakončuje kam má. Čtvrtý fík v brance Krapetu a rozdíl pouhých 6, no asi bychom museli hrát týden abychom se dotáhli manko. Hoši ze Žďáru se na závěr ještě jednou trefují a zakončují tak na konečných 4:11.