Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC OSTROV 3:1 (1:0, 0:0, 2:1)

28. 11. 2015
Branky a nahrávky: 1:0 Jakub Navrátil (Jan Chlada)
  2:1 Jakub Wasserbauer (Ondřej Vamberský, Tomáš Macháček)
  3:1 Lukáš Wasserbauer (Martin Kučera, Tomáš Kadlec)
     
Vyloučení: celkem 5:7, využití 1:0, v oslabení 0:3
  Tomáš Kadlec 2 minuty POD
  Štěpán Zavřel 2 minuty PMHNL
  Jakub Wasserbauer 2 minuty POD
  Ondřej Vamberský 2 minuty KRO
  Jakub Málek 2 minuty PMHNL
  Tomáš Macháček 2 minuty HRU
  Štěpán Zavřel 2 minuty ZDR
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Macháček
  1. O Vamberský   Wasserbauer
         
  2. Ú Navrátil Chlada Špaček
  2. O Zavřel   Matějíček
         
  3. Ú Wasserbauer Zach Špaček
  3. O Kučera   Kadlec
         
  B   Beránek  

  

  

Honba za body pokračuje. Zápas s Ostrovem byl o to více zajímavý, že soupeřovy barvy hájí David Zeman, spoluhráč z Hlinska a posila při našich turnajových misích.

Do zápasu jsme šli ve velkém stylu a zasypali brankáře hostí značným počtem střel. Nic se však neujalo. Ostrov rovněž vytasil své zbraně a pár hbitých střel narychlo povolaný Berda musel krýt. S postupujícím časem bylo jasné, že utkání nebude o hromadě gólů. Dobrá a pozorná obrana na obou stranách a celkem vysoké nasazení.

První branky jsme se v první části hry přeci jen dočkali, v nově poskládaném útoku se souhra Johnka s Kubošem vybarvila v jasné barvy již po několika slibných střídáních. Ve vlastním oslabení zmíněná dvojice uhání s toušem daleko od vlastní brány a zakládá kolotoč o dvou známých v obranném pásmu. K zakončení se dostává Kuboš, který před kasou se jako první zorientuje a střelou z mezikruží v polosedě no, skoro střelou ze skoro sedu posílá touš do horní půlky branky. Branka nás povzbudila a nakopla k neskutečnému hernímu projevu.

Ve druhé části hry jsme sice lepší a máme hodně šancí, nicméně Ostrov si v obranné hře počíná skvěle a co projde přes obranu, skončí na brankáři, který měl opravdu dobrou formu.

Třetí část zahajujeme opět v oslabení, dokonce 3-5, Ostrov má dostatek zkušených borců a zámek, kterým nás svírá je stále pevnější a stále blíže brance, pak přijde rána od beka a je to tam. Je srovnáno a urputný boj začíná na novo. Hon za body si komplikujeme nepřerušenou šňůrou vyloučených. Od konce 8. minuty hrajeme stále ve 4, vyjmečně ve 3. V jednom takovém oslabení ve 3 vyhazujeme kotouč z obranného pásma právě ve chvíli kdy se na led vrací Vamb. Bleskově dojíždí kotouč a posílá před branku na Machyho, ten posouvá na Wasku a naše nová star zavěšuje.

Vedení si i přes hru ve 4 hájíme a na konci zápasu pečetíme Lukášem Waskou do prázdné klece, jak jinak než v oslabení :-)

-