Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC ZAJEČICE 14:3 (6:1, 2:2, 6:0)

8. 1. 2016
Branky a nahrávky: 1:0 Jakub Málek (Tomáš Kadlec, Dan Makovský)
  2:0 Michael Pipka (Jakub Wasserbauer)
  3:0 Dan Zach (Jakub Wasserbauer)
  4:1 Jakub Málek (Tomáš Macháček, Filip Chaloupka)
  5:1 Jakub Navrátil (Dan Zach, Jan Chlada)
  6:1 Michael Pipka (Jakub Wasserbauer)
  7:1 Jakub Málek (Dan Makovský, Filip Chaloupka)
  8:2 Michael Pipka (Jakub Wasserbauer, Lukáš Wasserbauer)
  9:3 Jakub Wasserbauer
  10:3 Jakub Navrátil (Jakub Málek)
  11:3 Filip Chaloupka (Tomáš Kadlec)
  12:3 Dan Zach (Michael Pipka)
  13:3 Lukáš Wasserbuaer (Michael Pipka)
  14:3 Jan Chlada (Jakub Navrátil, Michal Matějíček)
     
Vyloučení: celkem 4:7, využití 3:1, v oslabení 0:0
  Dan Zach 2 minuty SEK
  Dan Zach 2 minuty VH
  Jan Chlada 2 minuty POD
  Jakub Wasserbauer 2 minuty HRU
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Macháček
  1. O Kadlec   Makovský
         
  2. Ú Navrátil Chlada Ročňák
  2. O Kučera   Matějíček
         
  3. Ú Wasserbauer Zach Pipka
  3. O Wasserbauer   Kadlec
         
  B   Picek  

 

 

Doktor na scénu. Letošní novinkou našeho kádru je bezesporu pořízení si druhého doktora, co kdyby měl Špagy zrovna nějaký výjezd... :-) Novou akvizici až z Prahy, teda teď už vlastně z Pardubic přivedl Lukáš Waska. Malý, nenápadný, tichý hoch a prý to bude sekáč.

Erár s číslem 77 se zviditelňuje hned v prvním střídání. Ale hezky popořádku. V prvním střídání dává přeci branky první lajna, takže do vedení 1:0 nás poslal Kuba Málků a to pro něj neobvyklým způsobem, tečí před brankou, ano čtete správně. Tak dlouho jsme na Karla řvali vystřel až opravdu vystřelil a byl z toho gól... Po úvodní brance na led skáče dvojka právě s novou akvizicí. Nikdo ani nedutá, na střídačce ticho a čekáme co bude. Pokud čekáte ostych, nebo nějakou rozjezdovou salvu pro zaostření, jste vedle, pan doktor si prostě vzal u Wasky puk, projel hřiště, vymáchal gólmana a zavěsil. Ve stejném střídání se trefil i Dan, teda už nevím jak, ale vzhledem k faktu, že přezbrojil a s novými klacky mu to neuvěřitelně pálí, byla to asi solidní dělovka. Následovala branka z již takových klasických, totiž Fífa - Machy a zakončovatel Kuba. Pak nějaké to intermezzo a svůj um ukazuje Kuboš s Johnkem. Tečku za třetinou udělá pan doktor v přesilovce, bratři Waskové si vymění puk a předloží Majkovi, no a ten se v takových případech asi nemýlí.

Druhou třetinu, podstatně skromější na góly, zahajuje Kuba završením basy, tedy hattricku. Náš nováček pak doktor to bude mít v dalším utkání asi hodně drahé, první start, první gól a první hattrick. Je vidět, že jsme mu asi nevysvětlil pravidla :-)

V poslední části hry se opět trochu rozehrajeme a oslavujeme s předstihem nový rok. Svůj standardní bodový příděl si ukrajuje i lídr kanadského bodování HCS Waska no a když se konečně trefí i Fífa, je jasné, že z utkání odjede kapitán domu spokojen :-) Na konci utkání se to krapítek zvrhne, to když soupeřův bek neunese svůj psychický stav a stav na světelné tabuli a naprosto bez rozmyslu najede do Lukáše, bratr bratra vždy pomstí, to platilo a platit bude a v našem týmu tuplovaně. Kuba si nepřipouští strach a vrhá se na asi o 100 kilo těžšího hráče soupeře. Je jasno, ani v tomto momentu nebude mít soupeř navrch.

Poslední zápas roku 2015 končí a my z něj vezeme zatím nejvyšší výhru sezony!