Jdi na obsah Jdi na menu
 


PO ČF2: HC JOKERIT SKUTEČ 4:2 (2:2, 1:0, 1:0)

6. 2. 2016
Branky a nahrávky: 1:2 Filip Chaloupka (Jakub Málek, Tomáš Kadlec)
  2:2 Jan Chlada (Dan Zach, Lukáš Wasserbauer)
  3:2 Jakub Málek (Tomáš Kadlec)
  4:2 Jan Chlada (Tomáš Macháček, Dan Makovský)
     
Vyloučení: celkem 1:1, využití 0:0, v oslabení 0:0
  Jakub Navrátil 2 minuty VRA
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Macháček
  1. O Kadlec   Makovský
         
  2. Ú Wasserbauer Chlada Zach
  2. O Wasserbauer   Slavík
         
  3. Ú Zeman   Navrátil
  3. O Kučera   Zavřel
         
  B   Picek  

 

Drobné změny v sestavě a ranní hodina. V kapse první jednoznačné vítězství, v kabině slíbená basička a sebevědomí až buhví kde. Atributy, které se jednoznačně podepsali na začátku druhého zápasu s Jokeritem.

Do utkání nevstupujeme jako rakety, ale jako někdo, kdo se zrovna vzbudil a sotva se doplížil na led. Roman se ani nestihl rozkoukat a protáhnout a už se zahajuje. A aby toho nebylo málo, první střela, vlastně takový plachťák končí za Romanem. A aby toho nebylo málo Jokerit trestá z dalšího protiútoku. Tečeme 0-2 a do hlav se nám tajně vkrádá myšlenka na prodloužní a nájezdy. 

Naštěstí je času hodně a pohybem rozehříváme zatuhlá těla. Prapor zvedá kapitán v pravou chvíli, v úniku s Kubou zakončuje odraženou střelu basebalovým způsobem. Netrvá dlouho a stav srovnáváme. Výborně rozehraný Johnek se v posledních utkáních trefuje pravidelně, svoji formu potvrzuje když zakončuje Danovu akci z rohu.

Do vedení nás dostává Kuba ve druhé třetině. Pro něj typickým způsobem zakončená akce nás dostává do vedení. Klid se vrací i do našich myšlenek a začínáme kontrolovat hru. Šancí si tvoříme mraky ale naproti nám stojí dobře rozchytaný gólman.

Ve třetí části potvrzujeme naše vedení a pečetíme postup, autorem je Johnek, jenž stejně jako v posledních třech utkáních se trefuje podruhé a opět vyhlíží hattrick. Zřejmě si schovává ostřejší náboje na důležitější chvíle :-)