Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skalsko 5:7

13. 11. 2016

Druhé vystoupení v Hlinsku postrádalo z naší strany větší nasazení a šťávu. I proto jsme slibně rozjetý duel se silným Skalskem v závěru projeli.
Start se podobal tomu, co z posledních dvou zápasů známe, první branku utkání střílíme my. A byl u toho opět Chlup, který přes léto načerpal nejen fyzičku, ale prostě dozrál a ukazuje jak moc je platným hráčem, po jeho přisunutí skóruje Filous Morávků. Je nám hej, Skalsko postrádá hlavní útočnou sílu (Honzu Ježka, který utkání řídil jako arbitr) a my se celkem snadno prosazujeme v útočném pásmu, dokonce by se dalo říci, že máme více ze hry a rozhodně více šancí. Přesto na naše vedení Skalsko hbitě reaguje a srovnává. Káďa se ukazuje jako chladnokrevný zakončovatel v brankovišti, jeho mohutné tělo se jen těžko dá bez faulu odstranit a z toho tento borec těží. Ani toto vedení nám nebylo souzeno na dlouho, prořídlé řady Skalska rozšiřuje příchozí Dejv Zdražilů (náš skutečský spoluhráč) a hned v prvním střídání se prosazuje. V ten moment Skalsko jakoby přepíná na jiný level a my přestáváme stíhat, to se projeví za chvíli i na skóre, Skalsko jde poprvé do vedení. Ale jak my tak oni, přehled ve hře je to co dělá z Wasky naprosto nepostradatelného hráče HCS. Toto umění v kombinaci s hbitou střelou proměňuje ve vyrovnání. Skalsko prakticky z protiútoku opět odskočí, ale opět tu máme Wasku, vyhrané buly na Štěpu, pas na Wasku, chvilka kroužení a rozmýšlení, následuje kličkovaná mezi kuželi a vyrovnávací branka. V euforii strháváme naposled v utkání vedení na svou stranu, je to opět obr Káďa a brankový prostor. Čas příjemně ubíhá, ale poslední desetiminutovka je období na které asi budeme chtět rychle zapomenout. Tři rychlé fíky a je po snu. Se Skalskem opět jako vždy ani bod...a že minimálně na ten jsme dnes sahali. 
Branky a nahrávky: Filip Morávek (Pavel Chaloupka, Filip Zeman), Jiří Kadidlo (David Ročňák, Tomáš Macháček), Jakub Wasserbauer (Miloš Fiala, Jiří Kadidlo), Jakub Wasserbauer (Štěpán Zavřel, Filip Chaloupka), Jiří Kadidlo (Jakub Wasserbauer, Miloš Fiala)