Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ice Horses Pardubice 8:2

25. 10. 2016

Brankář:      M. Beránek

Obrana:       D. Makovský - M. Kučera

                  J. Wasserbauer - O. Slavík

                  M. Matějíček - Š. Zavřel

Útok:          J. Málek - F. Chaloupka - T. Macháček

                  D. Zdražil - R.Černý - P. Chaloupka

                  D. Zach - J. Navrátil - D. Ročňák           

 

1:0   David Zdražil (Jakub Wasserbauer)

2:2   David Zdražil -oslabení- (Radek Černý, Jakub Wasserbauer)

3:2   Jakub Málek - přesilovka- (Tomáš Macháček, Dan Makovský)

4:2   Filip Chaloupka (Jakub Málek)

5:2   Jakub Wasserbauer

6:2   Jakub Navrátil ( Michal Matějíček, David Ročnák)

7:2   David Zdražil ( Jakub Wasserbauer)

8:2   Radek Černý -oslabení- (Jakub Wasserbauer, Pavel Chaloupka)

 

Nedělní dopoledne stane se, pro mnohé chvílí nudy, to však hc skulls nesnese a jde raděj střílet puky. S tímto motem jsme se probudili do krásného nedělního dopoledne, ve kterém nás čekal nevyzpytatelný soupeř z Pardubic.

Před zimákem se trousíme  pozvolna, někteří vypadávají z vozidel ještě v deliriu a alkoholový odér se nese skutečským parkplacem.

V kabině už ale dostává atmosféra ten správný řád, zejména poté, co se objeví basa rohaté jedenáctky, která mnohým zvedne náladu a hladinku dorovná na požadované promile. Hurá na ně.

Sestava pro dnešní zápas slibuje dozajista zajímavé utkání, v našich řadách vítáme zkušeného matadora a nezmara  Ráďu, také Dejv Zdražilů je pro dnešek nominován a přes  prvotní komplikace- je to kokot a zapomněl si helmu- se vše díky Dádovi a jeho schopnostem vyřeší a už se Fífa sklání na úvodní buly.  První minuty je to rozkoukávání na obou stranách, nepřesnosti se kupí, nicméně je vidět, že soupeř nebude z ranku nazdárků. Dobře bruslí a utkání má švih. První švih také znamená naše vedení, to když poprvé v zápase po milimetrovém pasu od Wasky, trefuje David  přesně do černého. ( ne do Rádi-pozn.redakce)1:0

Tento gól jsme čekali, že nás nabudí a nakopne k dalším vstřeleným brankám, neustále se hecujeme, nabuzujeme, ale kde nic, tu nic. No a aby toho nebylo málo, Berda v rozjímání a přemýšlení, jestli bude tento týden vyvolávat fotky barevně, či černobíle, je zaskočen nečekanou šudlou, která propadá do kasy a rázem je vyrovnáno.  První varování a vztyčený ukazováček, nicméně na tento nebereme zřetel  a prakticky v zápětí, soupeř vztyčuje pomyslný prostředníček a otáčí stav utkání na 1:2 v náš neprospěch, protože Berda v brance sice vymyslel, že fotky budou příští týden barevné ,ale přemýšlel v jakém formátu a toho soupeř využívá k vstřelení druhé branky.

Tady už bije na poplach a na střídačce se burcujeme a odhodláni s utkáním něco udělat vstupujeme do další části, do které vletí jako tajfun opět David a srovnává po kombinaci s Ráďou a Waskou na 2:2.

To soupeře zaskočí a začíná být nervózní.  Na klidu jim nepřidají Mak s Machym, kteří připraví gól pro snajpra  Kubu, který neomylně vrací vedení na naše hole. Od této chvíle začínáme šlapat na vyšší obrátky, na každém z nás je vidět touha a snaha zvýšit vedení a hrát v klidu. Jako správný kapitán  jde příkladem Fífa, který po krásném pasu od Kubi  vsítí v tváří tvář soupeřově golmanu další gól. 4:2. Tímto se nechce nechat zahanbit dnes vynikajícně a s přehledem hrající Waska, který bere puk za naší brankou a solem přes celé hřiště, mezi kuželkami ICE Horses, projíždí celé hřiště a nezadržitelně skoruje.5:2

Další branka na sebe nenechá dlouho čekat, to když po nahrávkách Matějdy a Dády finišuje Kuboš..6:2

Ve třetí lajně byl aktivní zejména Dan, který měl mnoho šancí k rozvlnění sítě, ale vždy ho vychytal golman s koní hlavou, nebo ho zradila muška..

Jak má vypadat vzorová kombinace, nám ukázali Waska s Davidem, kteří si vyměnili puk, šup šup a David kompletuje hattrick, což kvituje zapisující Matějda a upomíná donést basu , na další mač. Matějdova tužka také nazahálí díky nabuzenému Kůčovi, který před zápasem sežral kilo syrového hovězího a naspídován sbírá body za hity a blokované střely, zejména poslední blok, při  rozhodnutém stavu a minutě do konce, kdy skokem po hlavě, hrudníkem blokuje golfáka soupeře, s i zasloužil Matějdův zápis do análů tohoto utkání ..

Poslední hřebíček do koní rakve zatlouká po spolupráci s opět aktivním Chlupem a Waskou, matador Ráďa, 8:2

Dnešní zápas nám přes vlažný začátek ukázal, že když chceme zabrat, tak zabereme a goly dát umíme, na druhou stranu si uznejme, že pokud bychom takto hráli proti lépe zakončujícímu soupeři, manko by se dohánělo podstatně hůře.

Proto si pojďme slíbit, že příště, zapneme od začátku a budeme se hned lépe bavit hrou, než nervózně dotahovat. Díky všem za předvedené výkony a příště opět na place.
 

Dejv R.