Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.10.2017 WILD HOGS 13-3

10. 10. 2017

Zahájeno! Letošní sezóna byla včera odstartována. Dlouho do noci, po vydařeném utkání jsem přemýšlel jak pojmout komentář k zápasu, ve kterém vystupovali 2 lajny v naprosto odlišnými výkony. Je až s podivem, že právě při pálení šancí, zahazování slibných příležitostí či někdy prkenných rozehrávkách pětice Fiala - Chaloupka - Macháček - Ročňák - Makovský, se podařilo uštědřit Wild Hogs takový výprask. 
Tak hezky popořádku, k nominaci. Sestava na zápas byla sestavena dlouho předem, avšak hustý provoz na německých dálnicích přibrzdila Ráďu a zdravotní komplikace odstavili Chlupa, přemluvit Mildu netrvalo dlouho a když pak ještě Fífa pohovořil s dobře naladěným, vysaunovaným Pošvajzem, byla sestava opět kompletní. Dvě nabušené lajny, natěšený brankář na svoji velkou premiéru a zaplnění ochozy (2 fanoušci HCS a manželka se synem od rozhodčího). Taková byla předzápasová atmosféra.
Utkání samotné bylo zahájeno poměrně ve slušném tempu, hrálo se od začátku pěkně nahoru a dolu, což oku diváka jistě lahodilo. Zejména pak útočné variace v podání lajny vedené novicem našeho týmu, pětka Zeman - Žádný - Pošvic - Zdražil - Zavřel se neskutečně činila a vyučovala truchlící Fífovu pětku, jak se dávají branky. Jak jsme se shodli, někdo tu černou práci a utahat Divočáky musel vzít na sebe a logicky pak druhý má prostor skórovat  Jednoduše řečeno slovy Lukáše Pošvice: základem úspěchu je správně poskládaný mančaft! Snový vstup do sezóny, jen tak dál Wild Hogs x HCS 3:13