Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.11.2017 SOKOL SERVIS 7-2

14. 11. 2017

Sice 7 fíků, výhra. Dalo se by se říci, že muselo jít o jednoznačnou záležitost a profesorskou výuku. Ba ne, ne tak tomu u nás, máme totiž neuvěřitelnou vlastnost, která by se nejspíš hodila do volné přírody v rámci boje o přežití. Dokážeme se neskutečně rychle a až moc dobře přizpůsobit dané situaci a hře soupeře. Takže místo totální ofenzívy, hrozivého uragánu a gólobranní se konala veřejná plácaná s výhledem jistých bodů.

Hattrickem a tedy basičkou v příštím utkání se blýskl Machy. Ač bez věrného kamaráda a spoluhráče z útoku, řádí a dává branky i za Kubu. No, alespoň někdo drží tradici první brázdy, jako produktivního útoku... 

Krom nudné mdlé hry bez nápadu a rychlosti byla k vidění ojedinělá událost, která se jen tak nestává. K velkolepé fyzikálně-chemické reakci se odhodlali Milda Fiala a Fífa, oba dobře stokiloví borci se rozhodli rozlousknout záhadu, která nedala spát badatelům v éře Rudlofa II. Rozbítí atomu olova se přes veškerou snahu nekonalo, ačkoli se mohutné zadunění dalo slyšet údajně až na střídačce :-)

Příští týden zakončujeme první kolo ligy utkáním s Panthery, to bude pánové jiná jízda..

    

stav Hlinsko 14.11.2017 20:30 Popelka
branka asistence 1 asistence 2 vyloučení
1-0 Zdražil Zeman Pavlík  
2-0 Macháček T Zdražil -  
3-0 Fiala Ročňák -  
4-1 Macháček T Fiala Chaloupka F  
5-1 Chaloupka F Fiala -  
6-2 Macháček T Zavřel Fiala  
7-2 Zeman Zdražil -