Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.10.2017 PIVAŘI 1-11

18. 10. 2017

Moc jsme toho nepředvedli, přesto bych ale jeden výkon vyzvedl nad všechny. Jirka Kučera v brance absolvoval premiéru za naše barvy v hlinecké lize. Bohužel se Pivaři nepochopitelně sešli v pro ně nezvykle hojném počtu a už od prvních vteřin drtili naše rádoby hokejové výpady v prach. Nemít Jirku v brance, asi bych těch fíků v síti bylo mnohonásobně víc. Určitě si dobře vybavil moje slova před utkáním, když jsem nenápadně naznačoval, že si určitě zachytá, bohužel ale i zalovil. To k hokeji patří, tak to je. 

Přesto přeze všechno se nám nedá upřít snaha o útočení. Chlup ve svém prvním duelu letos velmi přijemně překvapil, pilně se vracel, dopředu sprintoval, zkrátka hrabal až do konce na 120%, k vidění tak bylo i několik akcí já na bráchu, brácha na bránu. 

Jedinný a čestný úspěch zaznamenal po vybojovaném kotouči v útočném pásmu Fífa po luxusním pasu od Jarina. Nebyl ale jedinný střelec našich barev. Štěpánovi to letos pálí a jeho šňůra vstřelených branek je úctyhodná, nejinak tomu bylo i dnes, škoda jen, že tak pěkná teč skončila za Jirkovýma zádama.

A ještě jeden světlý moment bych zdůraznil, Machy není jen střelec, ale jezdící vagón, který se před ničím nezastaví, ani před Fírou :-)