Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.10.2017 SKALSKO 2-12

30. 10. 2017

Za rovnou stovku neuvěřitelných 75 minut kolotoče. Taková to byla jízda. Na některé věci se prostě připravit nedá, ale zážitek je to o to více nezapomenutelný.

Skalsko nás prakticky nepustilo vůbec k ničemu, respekt z naší strany byl až příliš patrný a strach dotknout se některé z hvězd soupeře  byl až příliš veliký. Zkusili to jen Machy s Dádou a byli za to po zásluze potrestáni 2 minutovou tryznou. Je až s podivem, že toto ještě větší oslabení v poli nezpůsobilo brankový příděl v naší síti, ba naopak.

Ale hezky popořádku, padl touš na led a hned se začalo hrát pěkně v tempu, ne moc nahoru a dolu, spíše jen dolů ke strojovně na naší bránu, ale tam se bránil fantastický Jirka Kučera. No a holt když nedáš, dostaneš a tak si vzal slovo nejpovolanější, Kuba převzal puk od Martina a projel slalom, jaký se jen tak nevidí. Jdeme do vedení. Ještě chvíli se kocháme, pak ale idylka končí. Skalsko se prosazuje a pak znovu. No ruku na srdce, čekali jsme to. Pak přišlo první oslabení, když Machy nešetrně zavadil o soupeře holí, čekáme další fík, ale Kuba si bere slovo a srovnává. No a to je z naší strany vše. Pak už jen samá negativa a jistoty. Branky přibývají, ne tak rychle, protože Jirka se v kleci přeci jen činí, ale přeci.

Snažíme se ze všech sil něco s výsledkem dělat, ale nic platné, soupeř je až příliš jistý. 

  

  

stav Hlinsko 30.10.2017 20:15 Ondráček Skalsko
branka asistence 1 asistence 2 vyloučení trest
1-0 Málek Vtípil - Macháček 2 min., SEK
2-2 Málek (osl.) - - Ročňák 2 min., SEK