Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.3.2018 PANTHEŘI 3-3

9. 3. 2018

V třetím vystoupení s Panthery jsme hráli o mnohem více než o body do tabulky, hráli jsme o uhájení neuvěřitelné sezóny proti těmto dravým šelmám, dvě vítězství, které mají nepopsatelně vysokou hodnotu.

Do utkání jsme vstoupili stejně tak jak jsme skončili ve Skutči, prkeně, kostrbatě a nesehraně. Kočky se vytasili a zahájili utkání tak jak bývá dobrým zvykem. Kolotoč pěkně od podlahy. Přesto se podařilo našemu celku jít do vedení, pumelici od Chlupa od modré po řádném zhodnocení situace říznul Milda do sítě.

Ale tato branka byla spíše vyjímka, kočky se neskutečně rozjeli a doslova a do písmene nás válcovali, kroužili jak supy nad zdechlinou, ale gólový příděl se nekonal. Csardász Hextall měl branku dobře posazenou a rozhodně nehodlal jen tak kapitulovat. Hlavně díky jeho super výkonu jsme po polovině utkání drželi ještě přijatelný stav 1:3.

Pak se ovšem rozvášnili mladí fanoušci HCS na střídačce a začali se dít věci. Jako rodič moc dobře vím jak mocné jsou slzy dětí, které něco chtějí...no a ono to funguje i mezi tvrďáky ze Skulls, zkrátka a dobře prosba mladých fanoušků obměkčila srdce kováře Jarina, který doslova vyburcoval střídačku a sám šel příkladem do útoku. Jeho nadšení = snížení 2-3. No a pak tu byl druhý bombarďák buldozer. Štěpán, který se s tím s prominutím prostě nes..nebere servítky, vzal puk, dovezl k modré na dostřel a vypustil projektyl = 3-3. No a hotovo, kočky zamteně začali pobíhat po ledovém dvorku a k ničemu se už nedostali. My sice také ne, ale plichta znamenala, že v sezóně 2017/2018 jsme udrželi neporazitelnost s Panthery a to se sakra cení!

   

stav Hlinsko 05.03.2018 20:15 Ježek Pantheři
branka asistence 1 asistence 2 vyloučení trest
1-0 Fiala Chaloupka P Zeman Vacek DR, 2
2-3 Zdražil Zeman Chaloupka F Zdražil POD, 2
3-3 Zavřel Vacek Fiala