Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.3.2018 WILD HOGS 11-4

9. 3. 2018

V utkání s Wild Hogs už vlastně ani o moc nešlo, v tabulce už ani neklesneme ani nestoupneme a tak jsme si chtěli zápas trochu užít. V sestavě došlo k zásadní změně oproti zaběhnutému standardu. Mezi Kubu a Machyho nastrčil Fífa tajný trumf pro uvolnění střelecké exploze. Jinak výborně hrající bek, Dan Macháčků, toho času mistr skutečské ligy (mateřský klub HC Pstruzi Otradov) byl kapitánem nominován místo sebe do elitního útoku. No a aby toho nebylo málo, mezi tyče soupeře se postavil náš Csardász Hextall, který si tak chtěl užít jedinečnou možnost hájit svatyni proti výkonému brankostroji tak jak si pamatoval ze svých mladých let když čapal za svoje Hostovice.

Co udělá trochu piva a krapítek čistého alkoholu v krvi s bekem na centru? Odpověď jednoduchá 1+3 a 5 jistých branek útočné trojice MMM. Nemá vůbec smysl jednotlivě rozebírat branky, protože se jednalo vždy o dokonalou choreografii a souhru všech jedinců. Zkrátka radost pohledět. No, ale i u druhé brázdy bylo naco dívat, Milda si vyloženě se svými parťáky Fildou a Fildou sedl, asi proto, že když si nenápadně řekl o puk, měl jistotu, že alespoň jeden Fífa zareaguje :-) Zkrátka i kombinace brázdy číslo dvě stály za to, hattrick Mildy a branka Bajzy rozhodně stály zato!

Klasické střelecké koncertování nesobecky předvedli i tradiční bombarďáci Štěpán a Jarin, kteří si za brankami došli opět po svém. A co nám bylo sděleno, bude i barevná vzpomínka ne jednu z branek, respektive Csardász si radši zaskáče kozáčka než aby stál v pozoru s nohama u sebe :-)

V utkání si každý přišel na své, Jirka v naší brance si zachytal i zalovil, Csardász si hodně zachytal a hodně zalovil, zavzpomínal jaké to bylo lovit proti nám i dříve :-) Milda parádní hattrick, Jarinek 10. fík, MMM 5 branek, Štěpán si vyzkoušel novou techniku jak dvoustovku jednou ranou zarazit a Bajza se stále směje!

  

 

stav Hlinsko 07.03.2018 21:00
branka asistence 1 asistence 2
1-0 Fiala Chaloupka F Zeman
2-0 Zavřel - -
3-0 Macháček T Macháček D Chaloupka P
4-1 Fiala Chaloupka F Zeman
5-1 Macháček T Macháček D Málek
6-4 Fiala Ročňák -
7-4 Macháček D Málek Chaloupka P
8-4 Zeman Fiala Chaloupka F
9-4 Málek Macháček D Macháček T
10-4 Zdražil - -
11-4 Málek Macháček T -