Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.11.2017 BISONI 7-3

8. 11. 2017

Ještě než jsme začali hrát, oslavili jsme velké jubileum našeho kapitána, Fífa dosáhl o víkendovém duelu ve Skutči jubilea v podobě 600 odehraných zápasů za svůj milovaný klub.

Uvolnění do zápasu se tedy vydařilo a my nastoupili celkem bez nervů a předsudků s chladnokrevným instiktem lovců do zápasu. Jenže ouha, prakticky ihned z buly se rozzuření Bisoni vrhli na branku a po 10 vteřinách hry šli do bleskového vedení. No, nečekali jsme to. Obdržený gól nás však probudil. Běsnící Bisoni vyváděli jak pominutí, ale my jsme už spřádali plány odplaty.

Té jsme se dočkali poměrně záhy, naši zvýšenu aktivitu korunoval gólem ne tak často skórující Lukáš Pavlík, jenž dostal na modrou nabito poměrně netradičním způsobem od Fífy. Pravda, i střela od modré měla zapeklitou cestu, jako když hodíte šišku do hustého smrkového porostu šel puk od hokejky k hokejce až do branky. V následujícím střídání jsme šli do vedení. Nabuzený Dáda se naprosto famózně rozjel vpřed, na středu převzal přesný pas od Žádňase a prakticky sám a bez emocí sice na dvakrát, ale zakončuje a posílá na střídačku svým soukmenovcům jasnou zprávu, začíná lov!

Hra dostala ještě větší spád, hrálo se svižně od podlahy na obě strany. K vidění řada zajímavých variací, ale jedna nade vše. Mnohokráte jsme zažili nejrůznější sourozenecké kreace bratří Černých, Fialů, Chladů, Kadleců, Wasserbauerů a Zdražilů, ale souhra bratří Chaloupkových prostě za to stála. Návod jak na tři doby poslat puk do sítě předvedlo trio Chaloupka, Chaloupka, Zeman. Chlup nebojácně a šikovně obral u mantinelu za brankou o puk rozjíždějícího obránce soupeře, bez mrknutí oka hází puk na bratra Fífu a ten rovnou z voleje posílá před bránu na sjíždějícího Fildu Zemana, ten zachycený touš švihem rovnou posílá do víka. Kdo neviděl neuvěří, tohle se často nestává :-)

Z receptu si vzali příklad i další matadoři, jen geometrický obrazec na ledě vypadal trochu jinak. Milda Fialů pěkně z rohu do boku posílá na Machyho k bližší tyči, ten okamžitě předává na druhou stranu Jonatánkovi Jarinkovi, no přátelé, extraliga hadr!

Svou tradiční vlaštovku vypustil i Štěpánek od modré, pumelice jako blázen se prostě za Vaňousova záda dostat musela. 

No a svoji troškou přispěl i oslavenec, který nejprv tak trochu po svém, lišácky čekal u tyčky až se objeví ten oblíbený černý kousek gumy a jen lehoulince aby se síť nepoškodila poslal kotouč do branky, v roli nabíječe samozřejmě Machy.

Posledním kouskem tohoto zápasu byla pak obdobná situace, kdy se Fífa vyskytl opět v jeho teritoriu, jistě náhodou :-) vyražený kotouč pak zamíchal a poslal za Vaňousova záda podruhé.

Lov se nám vydařil, naplno bodujeme!

  

 

stav Hlinsko 08.11.2017 19:15
branka asistence 1 asistence 2
1-1 Pavlík Chaloupka F -
2-1 Ročňák Žádný -
3-1 Zeman Chaloupka F Chaloupka P
4-1 Zdražil Macháček T Fiala
5-1 Zavřel Zdražil Zeman
6-1 Chaloupka F Macháček T Fiala
7-3 Chaloupka F Ročňák Žádný