Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.10.2018 PIVAŘI 2-8

11. 10. 2018

8 hráčů v poli a z toho 2 nováčci a 1 comeback. Tolik místa v kabině na mistrovský zápas jsme už hodně dlouho neměli. Museli jsme mluvit hodně nahlas abychom se vzájemně slyšeli. Jaké dojmy si tak mohli odnést posily pro tento zápas - Adam Pekař (TJ Pustá Kamenice) a Martin Smažil (TJ Pustá Kamenice) a náš příležitostný spasitel David Zeman?

Pivaři posilněni a v pohodlnějším počtu 9 kousků působili velmi přátelsky, až jsme se děsili jaká kanonáda to přijde. Tímto bychom chtěli našemu včerejšímu soupeři poděkovat, že nás doslova ušetřil kanonádě, ke které by patrně došlo, kdyby soupeř hrál na plný plyn. 

Chvilku jsme se snažili a několik velmi slibných šancí jsme měli, jen Fífa jel na bránu 2x a další šance trestuhodně spálil při náznaku závaru v obraně soupeře. Všech 8 hráčů si během zápasu vytvořilo alespoň jednu slibnou příležitost či pěknou střelu. Avšak bezúspěšně.

Na nedostatek práce si nemohl stěžovat nemocný Csardász v brance, který se opravdu vytáhnul. Nebýt jeho, i na poloviční výkon hrající Pivaři by těch branek vsítili vícero.

Utkání plynulo, Pivaři stříleli branky a my se s ubývajícím časem snažili alespoň o čestný úspěch. O dva zářezy před nástupem na dovolenou se postaral Kuba Málků. Nejprve se statečně probojoval přes obránce soupeře a nejspíš bekhendem (ze střídačky jsem přes prázdnou lavičku neměl kloudný výhled) překonal Karla. Druhý pak přidal v samotném závěru, již svým tradičním způsobem, kličkovanou.