Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.12.2018 BISONI 13-2

13. 12. 2018

Slibné výsledky posledních utkání a velké odhodlání, očekávali jsme, že Bisoni nedají kůži lacino a budou chtět navázat na herní pohodu. S Berdou v zádech a nabroušenými útočnými hroty.

My do zápasu naskočili s Csardászem, který se teď bude mít co otáčet aby vykryl Jiříkovu absenci. V obraně kvartet rázných ale kreativních borců - Filip Morávek, Dan Macháček, Štěpán Zavřel a Honza Šafář. Tradiční trio Kuba Málků - Fífa Chaloupka - Tom Macháček a druhá v pořadí, nikterak však výkonech, Milda Fiala - Pavel Chaloupka - David Zeman.

Hra započala v naprosto odlišném tempu než skutečské utkání se Pstroužky. Hrálo se celkem svižně, ale rozhodně ne na plný plyn. U mantinelů to nijak zvlášť nejiskřilo. Hra byla zkrátka trochu volnější. Rozruch přinesla až první branka v podání velmi dobře naladěného Davči Zemana, který měl nabito opravdu ostrými. V jednom střídání stihl dvě branky a udal směr. Následně nato Fífa zakončil parádní souhru Štěpy a Kuby. A když pak Milda naprosto nekompromisně zakončil svůj únik, bylo prakticky po zápase. Systematicky jsme přikládali pod kotel a celkem nenápadně navyšovali skóre. V utkání nakonec bodovali všichni. Máme druhou výhru a díky opět vysokému rozdílu skóre téměř vyrovnanou celkovou bilanci vstřelených a obdržených branek.

V utkání byli výrazní všichni, Csardász svými rozehrávkami, kompaktní obrana servírující pasy všemi směry, 4 brankový Davča, tříbrankový Kuba, dvoubrankoví Milda, Machy a Fífou a všude asistující Chlup.