Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.12.2018 SKALSKO 10-11

20. 12. 2018

Vstřelit 10 branek a nevyhrát, na to musíte mít koule. Přesto, že jsme utkání ztratili až v poslední minutě a přestože jsme hráli naprosto vyrovnanou partii a několikrát vedli. Hodnotíme utkání jako velmi vydařené.Při pohledu na sestavu, která proti nám v pondělí nastoupila jsme čekali debakl, ale ono ne...

Dlouhou dobu vydržel bezbrankový stav. Do vedení šli borci s nápisem Stará Garda. Na obdrženou branku jsme k udivení i soupeře bleskově reagovali a srovnali. No a tím to nekončilo, vyrovnání odšpuntovalo sebevědomí a my se řítili do jednoho útoku za druhým z čehož vyplynuly nádherné dvě další branky a my se na chvíli prsili dvoubrankovým vedením nad mnohanásobným mistrem soutěže. Ale nic netrvá věčně a Skalsko je soupeř trochu z jiné třídy a hráči jsou protřelí mazáci, někteří dokonce s extraligovou zkušeností. 

Bránili jsme statečně, ale i tak jsme o svůj náskok přišli. Podařilo se nám pak na chvíli ještě jednou obdobný náskok vytvořit, ale jak říkám, soupeř tohoto kalibru neponechá nic náhodě. A přestože se Csardász v bráně opravdu oháněl a nejedenkrát nás podržel, byli to hráči v červeném, kteří v půlce zápas otočili a dvoubrankový náskok si vytvořili.

Ten večer však buď nebylo Skalsko v ideálním rozpoložení anebo my jsme byli našlápnutí a zdravě vyhecování. Zkrátka vedení Skalska vzalo za své a my otočili zápas a pár minut před koncem (asi 5) držíme křehké jednobrankové vedení.

Bylo krásné sledovat nervozitu v obličejích našeho soupeře a užívat si ty chvilky, které se nestávají často, v našem případě jen jedenkrát za celou naší historii. Situaci si vzal na svá bedra sám kapitán soupeře a naše naděje minutu před koncem utkání uhasil krásným slalomem a Csardászovou koupačkou...

Škoda no, ale jak říkám, deset branek dát a nevyhrát, na to musej být koule :-)