Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.11.2018 SKALSKO 3-9

22. 11. 2018

Zpráva se k nám dostala už se značným předstihem, přesto někteří z nás byli lehce zaskočení, když se k úvodnímu buly sklonil proti Fífovi Mak. Jako rodič se tak pravděpodobně chtěl zařadit již mezi "Starou gardu", ačkoli je vzhledem a duchem stále mlád. No inu kdo chce kam, pomožme mu tam :-)

Úvod zápasu jsme odpálili velmi aktivním napadáním a snahou soupeře přehrát, což se může lehce zdát jako skoro sebevražda, ale když jsme viděli prořídle řady a složení soupeřovy sestavy, vycítili jsme jedinečnou šanci na body.

Pilně jsme točili tři útoky a dvě obrany. Do sestavy se letos podíval poprvé i Dáda a hned nám ukázal proč nám tolik chyběl..jeho nájezdy na bránu jsou prostě nepopsatelné :-D

Branka padla celkem brzy, bohužel do naší sítě. To náš ale nerozhodilo a na přímočarou hrdu Skalska jsme nasadili naše dravé bruslení. Výsledek se velmi brzy dostavil. Filous Morávků se v roli útočníka osvědčil, chladnokrevně si pohrál s Tomínkem v brance soupeře. Branka nás ještě více nakopla a zaktivovala i skryté rezervy. A tak byl k vidění Fífův sprint na bránu. Jeho bekhendový pokus brankář kryl s přehledem ovšem k vyraženému kotouči dospěchal Kuba a ten už věděl jak se to správně dělá. Obrátka jako prase... hrát s o level slabším soupeřem, asi bychom začali sypat branky a vedení podrželi, jenže zkušenosti soupeře se nedají ani zapsat do té největší bichle světa. Přišlo několik opakovaných pasů od obrany na naši modrou následně nájezd na osamocného Csardásze. Brzy bylo opět otočeno..

Tajně jsme doufali a věřili, že se zase zvedneme ke střeleckému průvanu. Ten se dlouho nedostavoval, ne že bychom se nedostali na dostřel, ba naopak, ale Tomínek v brance co viděl to chytil a šancí zastínit výhled a vystřelit bylo pramálo. Podařilo se nám vybojovat snížení, důrazné napadání a vybojovaný kotouč za brankou posílá Fífa na Machyho před kasu, ten zametá svižně pod padajícího brankáře. Byli jsme zase na dostřel, ale bohužel další kousek jsme už nepřidali. 

Zato Mak se rozpumprdlíkoval a celkem přehledně ukázal svůj celkem rozsáhlý repertoár zakončení. No slušný na bejvalýho obránce... Je vidět, že nejen Chlupovi děti prospívaj k lepší mušce :-)

Na body jsme bohužel nedosáhli ačkoliv náš herní výkon byl rozhodně jeden z těch lepších... škoda.