Jdi na obsah Jdi na menu
 


31.10.2018 BISONI 16-3

31. 10. 2018

Už tak trochu otřepané fráze typu neproměňujeme šance, nedáváme branky, pálíme co se dá... to vše dnes vzalo za své a my tak minimálně do konce letošní sezóny přišli o výmluvu. Souhra okolností, pohoda a klid a nové tváře v týmu... ale hezky popořádku.

To, že netrpělivě očekáváme nového spoluhráče v Hlinsku bylo už v předzápasovém komentáři. Souhrou okolností se v našem kádru objevilo trio pánů z Hostovic (Kuba Kostelecký, Jirka Kučera a Honza Šafář), i když Csardász je už dávno náš :-) a tak jsme málem na vlastním zápase byli v menšině. Když k tomu ještě zmíníme Dana Macháčka, originál z Otradova, byla naše obranná hra vskutku pestrá! A jako takovej bonbonek, na hlineckou střídačku se v premiéře bez Bajzy postavil čtyřnohý Matějda...

img_20181031_203112_1.jpg

Start do utkání lehce naznačil, že hra nebude nervozní a že si užijeme trošku té hokejové radosti. Nenápadně a až neuvěřitelně snadno se nám dařilo stahovat smyčku na krku chycených Bisonů. To, že se gólu dočkáme bylo jasné. Hra měla správný rytmus a pasy od beků byly sakra přesné, což vyhovovalo všem a zejména pak našemu ostřílenému snajprovi. Právě od Štěpána začala naše první gólovka, která byla zakončená Kubou. Hned v dalším střídání navázali Fialovci, akce započala u nové tváře Kuby Kosteleckého, který nalezl velmi rychle společnou řeč s Mildou a Žádňasem, pas na Mildu, ten se v rohu zorientoval a poslal na modrou na Štěpu, přátele, rána jako z kanónu! Spolupráce Kosti a Mildy každým střídáním jen vzkvétala, což se projevovalo i v kapitánově notýsku.

Akce střídala akci, branky přibývaly nezvykle často, až se začalo ozývat na střídačce, že nám je Bisonů vlastně trochu líto, páč takový debakl si nezaslouží. No ale když to tak krásně jde, tak proč přestat. 

A tak jsme nepřestávali. Brankostroj utnul až sudí, kdy po 16. brance stopl utkání a zavelel podat si ruce a jít domů. 

 

Stručný sumář, bodovali jsme všichni a ne jednou, oba nováčci se zapsali opravdu nesmazatelně, zřejmě slušnej domácí oddíl :-) 

Kuba Málek 6+2, Kuba Kostelecký 1+6, Milda Fiala 3+3, Tomáš Macháček 2+4, Štěpán Zavřel 1+4, Fífa Chaloupka 2+2, Honza Žádný 1+3, Honza Šafář 0+3 a Dan Macháček 0+2

A jedno velké jubileum, v dnešním utkání svým bodovým přídělem pokořil Milda Fiala hranici 200 bodů v barvách HCS! 122 zápasů, 82 branek a 121 asistencí... Milda :-)