Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.11.2018 PANTHEŘI 3-5

11. 11. 2018

Naše výtečná série proti Pantherům je u konce. Ve druhém vzájemném utkání proti nabušenému mančaftu s Pantherem na prsou se soupeř vrátil ke své zbrani a roztočil nevídaný kolotoč. Hned od úvodního buly se v rychlém sledu valil jeden útok za druhým. Nebýt v brance našeho Jiříka, bylo by to asi rychle rozhodnuté utkání, ale výtečný výkon v bráně podpořený dobře zorganizovanou obranou dával šanci o výsledek se poprat.

Pravda, trošičku jsme občas zalapali po dechu, ale stačilo pár vteřinek na střídačce a už jsme se zase hnali za svým nedostižným soupeřem. Bratři Kopecký předváděli své klasické kulaté trojúhelníky servírované po částech.

Drželi jsme se statečně a dlouho, ale nic netrvá věčně. Soupeř udeřil a to hned dvakrát. Jenže i my jsme za tu řadu let ušli slušnou cestu poznání a nesložili jsme zbraně. Co víc, my jsme naše nové zbraně vytáhli a šli do boje. Kontaktní branku obstaral novic v našich službách pro hlineckou ligu Honza Šulc, který bravurně a s přehledem zakončil rozdělanou Fífovu akci. Ihned v zápětí se pak druhý ostřílený křídelník Machy zasadil o vyrovnání, když se nejrychleji zorientoval po Štěpánově pumelici.

Chvilku to tak i vypadalo na nervy drásající drama a přetahovanou o výsledek. Ale dnes ne, dnes byly kočky obzvláště hladové a na utkání dobře připravené. Třemi fíky v rozmezí cca 20 minut prakticky rozhodli utkání. Není to o tom, že bychom odpadli, ale koncovka (vyjma jednoho utkání s Bisony) je naše dosti bolavá Achillova pata. 

Naději na snížení vykřesal Kosťa ve spolupráci se zakončujícím Chlupem, ale času bylo pomálu a stav 3-5 Kočky udrželi do konce.

Utkání bodově nevyšlo, ale hra měla spád a myslím, že jsme předvedli celkem obstojný herní výkon. Toš za týden na Skalsko....