Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.12.2018 CHLUMĚTÍN 4-5

16. 12. 2018

Po pravdě, do psaní komentáře se mi po utkání vůbec nechtělo a ani dnes moc nechce. Prohraný zápas, který jsme měli mít pevně v rukou a ztráta důležitých bodů a stále doznívající pocit zmaru. 

Ačkoliv jsme nastupovali proti jasnému lídrovi soutěže, absence stabilní brankářské jedničky a hlavně chybějících několik opor nám dávala velmi slibnou šanci na výsledek. Sám soupeř před utkáním několikrát vzkazoval, že buď utkání přeloží nebo rovnou zkontumuje a zruší. Láska k hokeji však zvítězila a utkání se odehrálo.

Kapitánovi obavy se však vrchovatě naplnili. Soupeře bylo jak dvakráte do mariáše a hlavně bez hlavní star. Což se hned projevilo v našich hlavách, místo postupně gradujícího tlaku a rozdrcení soupeře, což se předpokládalo jsme hráli takovou známou hru na povýšeného mistra a velmi chytrého učedníka. Čekali jsme, že se soupeř tak nějak porazí sám, ale to bychom nesměli hrát s Chlumětínem...

Zkrátka utkání jsme podcenili a herní nedostatky jsme kompenzovali nedovolenými zákroky. Což se později ukázalo jako klíčový faktor.

Přetahovaná o výsledek po celý zápas, kdy každý chvilku tahal pilku. Podvědomě jsme cítili, že soupeř dnes nemá na to nás převálcovat a přestřílet, přesto jsme šance nevyužili a soupeře nepřehráli. Ten se naopak v 8 lidech udržoval v tempu a počínal si velmi zkušeně.

Ještě v 10. minutě jsme vedli o branku, ale série vyloučení, kdy jsme se dokonce dvakrát za sebou ocitli jen ve 3, změnila vše co jsme si plánovali a představovali.