Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.3.2019 PS SF2 JOKERIT SKUTEČ 12-2

3. 3. 2019

Do druhého utkání s Jokeritem jsme šli v trochu pozměněné sestavě, pracovní povinnosti zavedli našeho kreativce Filouse do země tulipánů a Maka touha proměnit se alespoň jeden den ve zvíře (kobylu) do masopustního průvodu. Do beka jsme tedy stáhli k Tomášovi druhého Tomáše, Machyho a ke Štěpánovi naskočil po dlouhé herní pauze Vamb. 

Touha po zakončení sezóny vítězstvím a ziskem poháru byla veliká, tak veliká, že jsme na soupeře hned od prvních minut vlétli a častovali jej našimi pokusy a první branku. To se povedlo. Soupeře jsme zřejmě očarovali aktivitou a tak než se vzpamatoval, vedli jsme již 4:0. Vedení nám uvolnilo ruce i nohy a my se hokejem bavili.

Dvě využité přesilovky ve druhé třetině sice náskok nezvýšili, neboť se soupeři podařilo dvakráte korigovat výsledek a tak jsme po dvou třetinách vedli 6:2. Průběh utkání navíc nenaznačoval změnu a my se cítili velice silní v kramflecích.

Třetí třetiny míváme slabé, ale to neplatilo pro dnešní den. Touha zvítězit a uspět byla obrovská a když k tomu připočteme naši hravou náladu, vyjde na konci výsledek nečekaně vysoký a pro soupeře až příliš krutý! Jsme ve finále poháru.