Jdi na obsah Jdi na menu
 


20.10.2018 SOKOL TELECÍ 6-0

20. 10. 2018

img_5879.jpg

Do nové sezóny jdeme s novinkou,na střídačce budeme mít trenéry :-) Teda, prý se o to pokusí. Zatímco Filip Bajza Zeman si svoji premiéru odbyl v Hlinsku při utkání s Wild Hogs (3-3), Michal Matějda Matějíček svoji premiéru teprve zažíval. Na utkání se dostavil samozřejmě pozdě.. Ne tak oslavenec Csardász, který oslavil v úterý 36 narozeniny a rozhodl se nám zpříjemnit pobyt v kabině :-) Díky Csardász a dodatečně ještě jednou všechno nejlepší a hodně zážitků s naší sqadrou!

Nastupujeme velmi nezvykle, pouze na dvě lajny..za to po odloženém utkání s Tigers Pardubice pořádně nažhavení. Padlo úvodní buly a hra se začala přelévat zleva doprava od branky k brance. Přeci jen zajímavější útočné akce jsme měli my. To, že je branka na spadnutí jsme jaksi tušili, jen ne a ne přijít. Dočkali jsme se ji paradoxně až v oslabení, kdy si šel Vamb odpočinout naproti za podražení. Žádňas ukázkově oddělil puk od hráče a poslal jej před sebe na Filouse, ten si kotouček převzal, zvednul hlavu, udělal dva tři rychlé kroky a byl před brankou soupeře, tam patrně použil nějaké to abrakadabra a vedli jsme 1-0. Od té chvíle i koučové polevili v nátlaku na mužstvo a nám se začalo hrát lehčeji. 

Dalších branek jsme se dočkali až po změně stran. V úvodu druhé části hry se nemohl netrefit Vamb, který dostal předloženo od Čůrka přímo před bránu, 2-0. Následovala trochu nudnější pasáž kdy puk odskakoval a nelítal tak jak bychom si představovali. Občas jsme přihráli i soupeři, ale vzadu vše jistil vynikající Csardász ve spolupráci s beky. Třetí brankou jsme ukončili tuto pasáž. Jejím autorem byl Čůrek, asi nejaktivnější hráč naší sestavy pro tento zápas. Ukázkový případ hokejového absťáku... Hned v dalším střídání se také konečně prosadila lajna MCHM, konkrétně Kuba, který dostal nabito od Karla a za pomocí clonících hráčů před brankou pohodlně zasunul. Tím třetina skončila.

Na začátku poslední sedmnáctiminutovky rozhodčí udělil dobrý pokyn při úvodním buly - hoši, pojďte si ještě zahrát. Tak jsme ho vzali za slovo, kreace zajímavé, uvolněné..ale ta trestuhodná koncovka. To co jsme dokázali nedat nepředvede průměrně hrající mužstvo za celou sezonu. Ale tak to bohužel je, s brankama máme problém, snad si je šetříme na jiný zápas. Není to však o tom, že bychom tak podstatně na ledě dominovali, Telecí si s námi nic nezavdalo a rvalo se o snížení, brance chybělo kolikrát jen trochu toho štěstí nebo správně odražený puk. Po čase snažení o branku jsme se přeci jen dočkali, zasloužil se o ni opět Čůrek, který využil Makovy přesné kolmice z pásma. No a střelecký účet uzavřel spěchající Mak, který ve svém posledním střídání ve 45. minutě vložil vše na jednu kartu a z postu beka si sjel před branku kde dostal naservírováno z pozabranky od Čůrka, střela sice lajdácká, ale zato přesná k levé tyči. My jsme pak v 9 dohráli posledních 6 minut utkání a uhájili s Csardászovou pomocí nulu. Krásný vstup do sezóny! Za týdne nás čeká Jokerit.