Jdi na obsah Jdi na menu
 


24.11.2018 ŠTĚPÁNOV 8-1

25. 11. 2018

kouc.png

Rozbor situace před utkáním v podání kouče Bajzy byl podán beze slov. Kupodivu jsme si všichni do jednoho z jeho neverbálního projevu vzali to důležité.

K utkání nastupujeme ve značné početní přesile, které rozhodně hodláme využít. 

Utkání začínáme pěkně z ostra a rychle soupeři ukazujeme kdo chce být na ledě pánem. Jenže co se nestalo, snad ani ne střela ale takové šťouchnutí na modré směrem na Csardásze skončilo až v síti. Trochu nás to opařilo, ale opravdu jen trochu než jsme se vzpamatovali a okamžitě přeřadili o dva převodové stupně výš. Soupeře jsme od této chvíle masírovali hluboko v jeho obraném pásmu a našeho Jiříka v brance Štěpánova častovali mnoha pokusy. Držel potvora :-)

Držel až do druhé třetiny. Nula na našem kontě po první sedmnáctiminutovce nás nijak nerozhodila, na rozdíl od utkání s Rosicema jsme měli tah na branku a naše střelecké pokusy se nedali ani počítat. Jirkovo kouzlo jsme odčarovali ve druhé početní výhodě, klasickým způsobem se předvedl Kuba Málků. Vyrovnání nás nakoplo ještě více a soupeře jsme nepouštěli daleko za obranou modrou. Csardász se chvílemi sháněl po doce. Ale co bychom neudělali pro spoluhráče...všechno do útoku totiž otevřelo cestu soupeři k občasnému průniku a tak Csardásze myšlenky na deku přešli. 

Chvilku po vyrovnání zamíchal opět Kuba a poslal nás do vedení. A to se už hrálo snadno a lehce, i Ti, kteří to nedělají běžně si dopřáli nějakou tu parádičku, jako třeba střelu na bránu do vinglu při další přeslovce, kterou so dopřál KŮČA, pas z rohu podél prken od Dády a neskutečná rána přes stínícího Fífu za Jířova záda. Pak už to byl víceméně vyladěný koncert, střelecky si polepšil Kuba, dovršením hattricku, dva fíky Dan Zach, zvláště pak poslední branka utkání, nestřela z kruhů, za kterou by se styděli i 6 leté děti zapadla nečekaně mezi betony Jiří, který přes vlastní obránce nemohl nic vidět. K tomu dvě branky v jednom oslabení v podání Žádňase a Maka no a bylo hotovo.