Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.12.2018 PSTRUZI OTRADOV 2-3

9. 12. 2018

Je příjemné vědět, že i nadále vzbuzujeme u soupeřů strach a obavy a to i přesto, že naše výsledky nejsou zrovna ideální. Otradov sáhnul do hlubokých rezerv a přivezl si na nás brankáře až z daleké Prahy. To samozřejmě bude mít u nás interní dohru neboť se jednalo prý o příbuzenstvo a to ze strany našeho lodivoda Bajzy... :-)

K utkání jsme nastoupili s tím co jsme měli v daný moment po ruce, rýmičky, chřipky, pracovní povinnosti, a tak dále a tak dále. Zkrátka k utkání bylo k dispozici 7 útočníků, 3 obránci a marodný Jířa. Zprávy z druhého tábora a zbrojení na zápas nebrali konce a my tak doufali, že soupeře udoláme naší největší zbraní, týmovým výkonem.

Otradov na nás vlétnul a snažil se hned od počátku diktovat tempo hry, to se mu povedlo když se dostal do vedení poměrně rychle. Naši kluci se nedali a natáhli ruce po ujíždějícím rychlíku, který v první třetině poodjel na 0:2. Nutno podotknout, že na druhé straně stála skutečná zeď v brance a našim útočníkům trvalo poměrně dlouho než našli recept na překonání. 

Tím průkopníkem se stal Dan Zach po souhře parťáků Rádi a Kuby. Otradov kontroval prakticky ihend zpět na dvoubrankové vedení. Jenže to už bylo v době, kdy dle slov zúčastněných jsme měli navrch a tak bylo snížení jen otázkou času. A skutečně, čekání nemělo dlouhého trvání, ihned po Žádňasově vyhraném buly se prosadil Kuboš. Druhou třetinu jsme tedy vyhráli 2:1 a těšili se na poslední sedmnáctiminutovku.

Soupeř do ní nastoupil s cílem ubránit brankový náskok, naši kluci naopak vlétli jako uragán a bušili na vrata. Běžela nějaká 6. minuta když vyhozený puk na icing dojížděl rychleji útočník Otradova, Jířa se rozhodl puk rychle rozehrát, jenže daný pohyb se stal osudným celého utkání. Cosi s tříslem (bez bývalého lékaře Dana Zmeškala jsme nebyli schopni určit diagnózu) ukončilo velmi předčasně utkání, které jsme v tu chvíli zatím stále prohrávali. Doufejme, že Jirka se dá brzy do kupy a že Csardász se statečně popere s porcí předvánočních náročných zápasů :-)