Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.12.2019 CHLUMĚTÍN 6-9

10. 12. 2019

Tak už nevím, kde je zakopaný pes. A to jsme na Chlumětín tasili nečekaného žolíka Pošvajze... a stejně nic. Utkání se odehrálo v poměrně slušném tempu a my dostáli svému slovu a zachovali kadenci z Hradeckého klání, dokonce jsme dosáhli stejného počtu branek jako v prvním vzájemném měření sil s Chlumětínem, přesto body nemáme.
Do vedení šel nečekaně soupeř z bleskového výpadu hned v úvodu, Milan si na puk nesáhl a už ho lovil ze sítě. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, herně jsem cítili, že jo, je to tam, je to ono, půjde to. Kombinovali jsme a vytvářeli si šance. Prvního fíku jsme se dočkali až za stavu 0-2, Fífa bravurně zakončil nádherně předložený kotouč od Dády pod víko. Jenže místo smáznutí manka jsme propadli trestuhodně v obranné hře a soupeř nám za odměnu nasázel další dva banány. Utíkající konec provazu chytil svoji fintičkou Filous 2-4. Ale scénář se opakuje, další dva banány v naší síti za náš jeden a stav 2-6. Další vydařenou spolupráci s Dádou opět zakončuje Fífa. Následně na konci ubráněného oslabení na dvakráte blokuje střelu od modré, ujíždí a kompletuje golfem hattrick. V témže střídání si pak ještě zaspolupracuje se Sedlákem a vytvoří Čůrkovi brankovou příležitost a je to 5-6. Ožíváme, soupeř trošku stagnuje a my se chopíme příležitosti a je to opět osa Dáda - Fífa, tentokráte pohotově kapitán pálí pod víko, ani neví jak, ale je to tam a začínáme jak se říká od nuly.
Ano, začínáme stejně jako celý zápas, soupeř se oklepal a ze dvou brejků nám dává jasně najevo, kdo bude brát body. Když pak přidá pojistku a pečetí na 6-9, víme, že podruhé se nám vyrovnat nepodaří. Na body to bylo, ale to by bývalo bylo blabla bla bla . . .Hlavu vzhůru a jdeme do dalšího boje. Za týden naposled v kalendářním roce v Hlinsku, se Skalskem...