Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.11.2019 BISONI 7-4

18. 11. 2019

No tak jo, na četná přání ostrostřelce od modré v historických bruslích místní výroby přináším zprávu o prvním plném bodovém zisku našich barev v hlinecké nerelize. Tím nešťastným soupeřem bylo mužstvo Bisonů.
Do utkání jsme naskočili s Csardászem v brance a jedenácti bruslaři. Bílé dresy zůstaly v taškách a my natáhli známé modro-oranžové úbory. Obranné dvojice vytvořili Lukáš Pavlík s Jirkou Chladou a Michal Matějíček s Martinem Vtípilem, útočné kreace pak obstarávali dvojice Miloš Fiala - Radek Černý, Jirka Pražan - Filip Chaloupka vždy doplněné o jednoho ze tří levas Lukáš Chlada, Jan Šulc, Filip Zeman.
Utkání se odpálilo standardně ve vysokém tempu. Do vedení šli hráči se chlupatou rohatou továrnou na steaky na prsou, nás to však nesložilo a nadále jsme vytvářeli brankové příležitosti, bylo jen otázkou času, kdy se nám Berdu v brance našeho soka podaří “otevřít”. Netrvalo dlouho, Fífa zachytil puk na vlastní modré, křižnou přihrávkou přes střední pásmo posunul na Čůrká který se z brejku nemýlil. Branka nás nakopla a my se zakousli. Netrvalo dlouho a pohlednou akci vymyslel Goro, vyslán Mildou sprintoval po levé straně do pásma, natáhl na sebe obránce a prostrčil přesný střílený pas na Fífu, kterému už jen stačilo přiložit hůl a puk se přesměroval tam kam měl. Vedení jsme si dvojnásobně pojistili o chvíli později, na konci akce Čůrka a Bajzy byl opět Fífa, poskakující kotouč po brankovišti dopravil celkem bez problémů kam měl. Další brankové navýšení zařídil Goro, který tečoval (ani nevím čím a jak) Čůrkovo zakončení. Vítězný gól, tedy náš v pořadí pátý úspěch, vsítil Matějda střelou od modré, která elegantně zapadla za bezmocného Berdu. Pohotové zakončení původně jinak rozjeté akce, inu kluk ze Studnic si poradí za každé situace