Jdi na obsah Jdi na menu
 


24.2.2020 BISONI 11-2

25. 2. 2020

Sezóna v Hlinsku je pro nás již jen minulostí! Včera jsme sehráli poslední duel uplynulého ročníku. V přímém souboji o konečné 4. místo jsme převálcovali Bisony vysoko 11:2. Ale zas tak jednoduché to nebylo jak se na první pohled může zdát!
K utkání se proti předpokladům scházíme v menším zato kulatějším počtu! V brance Milan, v obraně Lukáš s Matějdou, Filous s Marťasem. Na střed mezi Bajzu a Čůrka se velmi netradičně staví Miloš a Princeznu s Pošvou doplňuje kapitán Fífa.
Veselo v kabině se přenáší i na led, hned z prvních střídání dáváme soupeři jasně najevo, na jaké vlně že se to ocitáme. Lehký pohyb, kombinace a zkouška zakončení. Na první branku nečekáme dlouho, z loženky, kterou Pošvajz připraví se sice klasicky Fífa netrefí, ale hned v zápětí obkrouží branku, najede si znova a tradičně po ledě mezi nohy procedil Berdu. V nové formaci Milda řádí jako zamlada, jeho aktivita je odměněna brankou na 2-0. Vítězná trefa Bajzy na 3-0 patří do kategorie herní kombinace ligových parametrů. Na pár doteků se komando vedené nestárnoucím Mildou, rychlonohým Čůrkem a šibalsky nebezpečným Bajzou před kasu a posledně jmenovaný bez problémů zavěšuje. Následuje Sólo akce 2P, Pražan na Pošvice a ten do branky! Bisoni nejsou na kolenou, ale po prsa v bahně. Přichází celkem logicky a v Hlinsku netradiční oddychový čas. Porada, pár vtípků a do boje znovu. Bisoni se zvedají čož dokazují brankou na 2-5 bráno z jejich pohledu. Krátké intermezzo tím však končí a my si bereme zpět opratě. Pošvajz, 3x Čůrek, Princezna a na závěr Čůrek.
Sezónu končíme na krásném 4. místě, v kolonce vstřelených branek končíme těsně pod stovkou a celkový poměr hlásíme "jen" -4. Nejproduktivnějším hráčem HCS je po právu rekordman Čůrek s 56 body! Nejtrestanější muž překvapicě Dáda a kolonku pravdy opanoval s naprostým přehledem Milda!
#HCS4ever