Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.10.2019 CHLUMĚTÍN 6-6

29. 10. 2019

Máme první body, respektive bod. Včerejší klání s Chlumětínem, nástupcem Wild Hogs, nebylo zrovna z nejpovedenějších a po herní stránce neideálnější, ale bod tam je a buďme za něj rádi.
V brance se zaskvěl Milan Zahálka, který si připsal zároveň první ostrý start za body. V brance se musel hodně ohánět, nájezdy borců z Chlumětína byly mnohem častější než naše chatrné výpady na bránu skutečského mistra. Není tedy divu, že do vedení šli hráči v zeleném. Za stavu 0-2 a při pohledu na náš herní projev se u mnohých z nás začínal dostavovat komplex herní nevyspělosti. Soupeř nás snadno přehrával a my se nedokázali k ničemu pořádnému dostat.
Z našeho téměř klinického stavu nás dostala povedená akce Čůrka, který poslal přesný pas na rozjetého kapitána, který hned za modrou napřáhl až za uši a vyslal pěkný pozdrav až do sítě. Jak říká jedna nejmenovaná hlinecká legenda, brankáře jsme tedy otevřeli. Soupeř nám mezitím však opět odskočil a my měli k dotahování opět stejné manko, avšak nyní s vědomím, že branku vstřelit přeci jen můžeme. Což krátce nato potvrdil opět kapitán a opět ve spolupráci s Čůrkem, zdvojené napadání přivedlo kotouč před branku kde si se štěstím kapitán opět poradil. A chvíli na to poprvé srovnáváme. Využíváme opět napadání při rozehrávce soupeře, vyražený kotouč zachytává Matějda na modré a pálí, pálí dobře a přesně. Je srovnáno.
A už už to vypadá, že bychom mohli začít hrát, ale soupeř opět udeří a to dvojnásobně a my opět stahujeme. Matějdu branka nabudila a přidává další, čímž i plní svůj předsezónní slib, že překročí velký milník - 10 branek za HCS v kariéře. Gratulejeme k 10. a 11. gólu a jen tak dál. Studnice 4ever 
Další vyrovnání zařizuje Čůrek ve spolupráci s Mildou a Sedlákem. Ale ani toto není ještě konečná, soupeř hned z protiútoku opět jde do vedení. Posledních 5 minut se zvedáme a snažíme se zmáčknout soupeře a vydolovat alespoň bod, daří se! Čůrek objíždí branku a velmi důrazně si jde pro druhý gól v zápase! Je srovnáno, 6-6 už držíme. Máme první bod!