Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.2.2020 ČF1 OSTROV 12:4

23. 2. 2020

Už to začalo! Bezpochyby nejzajímavější část sezóny je tu. První čtvrtfinálový zápas jsme dnes sehráli s naším soupeřem, Ostrovem. Letmo jsme prolistovali sestavu a bylo hned jasné, že ani soupeř neponechal nic náhodě. My naskočili na téměř kompletní 3 lajny.
Utkání začalo lehce nervózně avšak v tempu odpovídajícím play off. Ačkoliv jsme se snažili ihned vzít taktovku do ruky my a určit směr a tempo zápasu, byl to náš soupeř, který se velmi rychle dostal do vedení. Naštěstí ihned mobilizujeme své jednotky a vrháme se do útoku s cílem zatlačit soupeře. Naši snahu brzdí první vyloučení za špatné střídání, v něm jsme však velmi aktivní a srovnáváme skóre. Filous v kombinaci s Čůrkem přechází z obrany rychle do protiútoku a zakončuje! V následné hře se ozve ohlušující rána, Pošva utíná sérii bez branky, balvan který z něj spadl zároveň i odšpuntoval kanonádu jejíž hlavní roli si střihnul právě náš ostrostřelec!
Postupně se čím dál více uvolňujeme a s chutí útočíme. Postupně navyšujeme až na 9:2. Do konce druhé dvacetiminutovky zbývá jen pár okamžiků, svým čtvrtým zásahem v utkání upravuje na 9:2 právě Pošvajz. Borci zůstávají na ledě, z dalšího protiútoku se otevírá brána a všichni očekáváme 5. branku střelce večera, Lukáše Pošvice, jenže desítka na krku nebývá zrovna laciná a tak se dočkáme věci nevídané, místo střely do prázdné klece volí náš ryzí kanonýr pas na Žádňase a ten zametá do prázdné klece.
Jdeme do kabin za pohodlného vedení 10:2.
Třetí třetinu oba celky dohrávají už jen z povinnosti a podle toho také vypadá hra na ledě a i stav. Třetí třetina končí smírně 2:2, celkový účet utkání 12:4! Odveta bude asi za týden a samozřejmě začínáme zase od nuly!