Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.1.2020 ŘEPNÍKY 13:4

10. 1. 2020

I po čtvrté vítězně. Řepníky řádně omladili kádr. Když jsme viděli mladíčky mířící do soupeřovi kabiny, začali jsme přemýšlet, co na ně bude platit. No na nic jsme nepřišli . . .
Opět jsme vytáhli historické oranžové dresy, tentokráte jako připomínku na naše první utkání ve Skutči, které jsme 8.10.2006 sehráli právě s Řepníkama, tenkrát jsme vyhráli po těžkém boji 2:1.
Utkání začalo ztuha, neboť téměř 20 minut jsme čekali na rozhodčí. Vychladnutí udělalo své . . . První nájezd na Milana a gól. Ihned jsme kontrovali, Čůrek to nekompromisně zavěsil bombou od modré. Následovala naše početní výhoda, kterou jsme začali stejně jako zápas. Soupeř vystihl pas mezi beky na modré a ujel. Naštěstí stále v přesilové hře opět vyrovnáváme, tentokráte Kubou. Aby toho na naši nervovou soustavu nebylo málo a abychom se skutečně probrali, udeřil soupeř ještě jednou, když si udělal dobrý den jak z obrany, tak z Milana. I tentokráte odpovídáme celkem ihned, Machy dostal parádně nabito od Rádi a hrajeme opět od nuly. S touto brankou se daří kádr oživit a usadit do herního tempa. I proto se do konce třetiny ujímáme vedení, které už nepustíme. Bajzovo vyslání využívá opět Čůrek!
Druhou třetinu již naprosto ovládáme jak takticky, tak herně a i brankově. Soupeři postupně nadělíme 5 branek a kráčíme za dalšími body.
Začátek třetí části hry ozdobí desátým gólem Matějda! Jo to bude drahý. . . Náš produktivní bek, kterému zjevně stejně jako Bajzovi prospěla roční herní pauza sbírá bod za bodem! Dílo zkázy pro nadějně rozehraný zápas pro Řepníky zakončíme smrští 3 branek a se soupeřem se rozcházíme vysokou výhrou 13:4! V sobotu nás čeká duel se Štěpánovem a pevně věříme, že se nám podaří protáhnout bodovou šňůru dále.
Střelci: Pražan 5x, Málek 3x, Macháček 2x, Černý, Matějíček, Žádný