Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.10.2020 RADIOAKTIVITA HOSTOVICE 3:5 (1:1, 1:2, 1:2)

6. 10. 2020

Trošku se zpožděním, ale přece. Před více než týdnem jsem odehráli první a na dlouhou dobu poslední duel v rámci skutečské neregistrované. Bohužel hned úvodem je třeba říci, že se nám podařilo navázat přesně tam, kde jsme skončili tu sezónu minulou. Tedy . . .
První start sezóny a hned soupeř se kterým bychom se raději potkali až později, ale co. Něco jsem potrénovali a sestavu trošku poupravili a hlavně jsme se na zápas moc těšili. Hned z kraje nás stejně jako soupeře zaskočil stav skutečského ledu, rolba nejde, hrajete jako za starých časů na rybníku, tedy bez úpravy ledu anebo si to odehrajte jindy. Tak zněla stručná slova bezmocných údržbářů. Bez přemýšlení jsme kývli na odehrání zápasu. Zbývalo si jen počkat na "dochvilné" rozhodčí a utkání tak (plánované na 19,30 mohlo s velkou slávou v 19,45 začít). Soupeř se nesešel v obvyklém hojném počtu a při pohledu do sestavy jsme marně hledali některé známé tváře. Vycítili jsme šanci a vrhli se na soupeře. Brzy jsme byli odměněni vedoucím gólem. Jiřík se v oslabení prosadil z kruhu! Soupeř však nepatří k těm co se složí při prvním náznaku soupeřova náporu. Z nevinné akce se zrodilo vyrovnání. Na startu druhé části hry se navíc dostal soupeř do vedení. Ne však na dlouho, v přesilovce se trefila na honem sestavená trojice Zbyňa - Fífa - Dáda, zakončující jednadevadesátka tak vrátila stav do rovnováhy. Co se týče skóre, byl stav vyvážený a o gól jsme se přetahovali, co se pohledu na hru týkalo, měli jsme pocit, že přeci jen o kousíček více ze hry a více šancí si tvoříme my. Vždy ale chybělo štěstíčko anebo spíš lépe řečeno, včas zasáhl maskovaný fantomas ve službách našeho soupeře. Hostovičtí šli ještě jednou do vedení v závěru druhé části. To když využili přesilovku, kterých jsme mimochodem nabídli celkem 5 (soupeř pouze 2).
Ve třetí části se nám podařilo srovnat, elegantní sprint z obrany do útoku předvedl opět Jířa, blafáček zamáčkl aj s brankářem až do brány. Místo čistě útočných aktivit jsme zahájili i aktivity nedovolené čímž jsme se předem odsoudili k záhubě. Soupeř takových kvalit, byť pouze v 10 dokázal zmobilizovat síly a využít našeho neuhlazeného herního projevu a dvakráte skórovat. Utkání jsme si prohráli víceméně sami svojí nedisciplínou a efektivitou. No snad si ještě letos zahrajeme abychom si chuť spravili