Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.11.2021 Štěpánov 15:0 (5:0, 5:0, 5:0)

15. 11. 2021

Tak trochu s nožem na krku, při pohledu do tabulky před zápasem se nám stahovalo hrdlo úzkostí. Ale Štěpánov naštěstí stejně jako my nepatří letos mezi favority a tak se dalo přeci jen očekávat, že by se nám mohlo podařit body uzmout. Trable v našem brankovišti vyřešil David Ondráček, který se mezi tyče coby ochránce Skulls svatyně postavil po 5 letech, do sestavy se po více jak roce a půl podíval Tomáš Macháček a Honza Žádný. 

Hned po buly jsme pokusili do soupeře zakousnout a ukázat kdo bude vládnout ledu. Ačkoliv nešlo o úplnou vládu na ledu, jelikož se i soupeř v útočném pásmu celkem dobře orientoval, branky jsme stříleli. Pěkně rovnoměrně byl rozložen počet do jednotlivých třetin. K vidění byla i bleskově využitá přesilová hra a dokonale ubráněné oslabení. Plejáda branek pěkných i těch ušmudlaných, ale hlavně platných :-) Někoho si puk doslova našel v každé příležitosti, jiný si musel branku opravdu zasloužit a vymakat precizní akci. 

Od zadu nás dokonale jistil Dejv, kterého opravdu znejistili jen vlastní obránci, ale i s tím si poradil :-) Takže při obnovené premiéře pěkný shutout, inu proč znova nezačít stylově!