Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.12.2021 Řepníky 6:4 (3:0, 1:4, 2:0)

6. 12. 2021

Ve druhém utkání s Řepníkama šlo o hodně. Nejspíš se jedná o našeho přímého konkurenta v boji o play off, takže porážka z prvního kola se musela stůj co stůj odčinit. 

Do zápasu jsme vytáhli eso Johnyho, který si za Skulls zahrál po 3 letech. V brance uzdravený Csardász a vítězný tandem Machy - Kuba. Navíc měl nadílku Mikuláš, tedy spousta faktorů, které už před zápasem hovořili pro nás. 

Ze samotného utkání jsem viděl pouze půlku první třetiny, soupeř nás drtil fyzickou silou na kterou jsme odpovídali jen stěží, ale postupem času jsme se soupeři vyrovnávali a fyzický útok opláceli fyzickým útokem. K tomu všemu jsme navrch přidali i ukázku z produktivity. Soupeř měl sice v naší obranné třetině snazší cestu k protiútokům, jenže veškeré jejich šance krotil Csardász.

Krom tohoto strohého komentáře prý vydřeného vítězství je nutné zveřejnit dva velké milníky, které byly v utkání pokořeny! Tomáš Machy Macháček svoj vyrovnávací brankou na 4-4 dosáhl na metu 100 branek za HCS a Martin Špagy Špaček dosáhl jubilejního 100. zápasu v našich krásných barvách! Toš hoši, gratuluji!!!