Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.2.2023 SF1 Otradov 4:8 (0:0, 2:4, 2:4)

15. 2. 2023
Víkend jaký dlouho nepamatujeme. Rozlosování semifinále play off skutečské soutěže bylo pro nás velmi přísné, až kruté. Vítězstvím v základní části jsme si doufali na příjemný los, hezké časy a zápasy rozložené do dvou víkendů. Jak jsme byli bláhoví.
V sobotu jsme odstartovali naši 15. účast v nadstavbové části. Soupeřem nám byl Otradov, mančaft, který nás nejprve vyškolil ve všech aspektech hry a přejel nás 0:3 abychom se později mocně nadechli řádně oplatili drtivou výhrou 9:3. Herní pohodu z posledních 10 zápasů narušili předzápasové přípravy. Marodka, rodinné, pracovní a jiné další velmi různorodé povinnosti umožnila na první zápas postavit pouze jednoho obránce a 9 útočníků.
Do zápasu jsme šli s pokorou a vědomím, že v zadu musíme předvést zázračný výkon. Naši dohodu jsme dodrželi zhruba až do 6. minuty druhé třetiny. To jsme nečekaně drželi srdnatě ve druhém oslabení dvou brankové vedení, které jsme si vypracovali v rozmezí několika minut na začátku druhé třetiny. Bohužel zmíněné oslabení bylo zlomové v celém zápasu, Otradov snižuje a je ve hře ještě agresivnější. Naše hra do zadu dostávala větší a větší trhliny. Časovaná bomba tak vybouchla. Naší skázou se stala hra v oslabení. Se stále blíže kroužícím soupeřem nemáme šanci na pořádný vzdor. Do konce třetiny inkasujeme 3x.
Snaha o zázrak když jsme zkusili v sestavě udělat změnu a nabudit se vzala za své při dalším oslabení, soupeř odskočil o 3 branky a v hlavách jsme ztratili naději. Vrátili jsme se sice ještě do hry brankou v našem oslabení, ale Pstruzi byli na koni a nepustili nás do větších akcí. Zápas si pohlídali a zaslouženě došli pro první vítězství.
4:8 (0:0, 2:4, 2:4), branky a nahrávky: Picek (Zeman,) Pošvic (Chaloupka, Zach), Pražan, Málek (Pošvic, Zavřel)