Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.12.2022 Pstruzi Otradov 9:3 (2:0, 2:2, 5:1)

18. 12. 2022
Poslední mistrovské utkání roku 2022 je již krásnou minulostí! V odvetném zápase se Pstruhy z Otradova jsme překvapili nejen soupeře a nasázeli Pstroužkům pod stromeček krásných 9 branek.
Zápas jsme rozjeli pěkně z ostra a hned z první slibné příležitosti se radujeme z vedení, které jsme měli po zbytek zápasu. :
Klímič nastartoval tam, kde minule skončil. Pěkné posunutí do útočného pásma a na jeho konci právě šikula #76! Hra Otradova nepostrádala nic z toho co jsme od značně posíleného týmu čekali. Naprosto otevřená partie na obou stranách, jen s tím rozdílem, že blíže k brance jsme se dostávali přeci jen my. Důkazem je naše dvoubrankové vedení, který obstaral po bravurní přihrávce veterán Fífa. Jeho klasické zakončení se zavřenýma očima slavilo úspěch.
Ve druhé třetině se obraz hry moc neměnil, cítili jsme se býti lepším týmem a jasně jsme si šli pro body! Třetí branku obstaral de facto opět Klímič, který vysunul svého dvorního centra aby naděloval! To už byl stav 3-0 a Otradov byl na hraně. Zpátky na zem nás však dostal, když se prodrala až před Dejva osmašedesátka soupeře. Na snížení jsme reagovali ještě během dozvuků oslav z prvního gólu soupeře. Klímič (kdo jiný) našel naprosto precizně Fífovu hokejku přes chumel hráčů, ten opět zavřel oči a poslal to Berdovi do protipohybu! Pstroužci ještě stejným borcem pohlídali rozdíl branek a to bylo vše.
Třetí třetina a naše galapředstavení! To bylo odšpuntované hned z kraje. A opět to byl náš Klímič, který neváhal a skóre posunul o jeden kousek výš hned v prvním střídání. Soupeř využil zaváhání obrany když jsme jeden Kousek nechali trestuhodně samotného před Dejvem. To však už bylo z pera Otradova vše. Branky padali už jen nám a to v pravidelném rytmu. Skóre narůstalo a my se bavili hokejem jako za starých dobrých časů. Gólman držel, tu a tam jsme dovolili nechat Dejva vyniknout a zahřát a jinak jsme trestali co se dalo. Tečku za velmi, velmi vydařeným výkonem udělal od modré Štěpán, nekompromisně zavěsil do odkryté části brány na konečných 9:3!
Tak hezké a pohodové svátky