Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.2.2023 SF3 Otradov 8:4 (2:0, 2:2, 4:2)

20. 2. 2023
Po sedmi letech si zahrajeme finále skutečské ligy! Ve třetím rozhodujícím semifinále jsme opět na Otradov rázně dupli a hned z počastovali Berdu v brance několika pokusy. Na druhé straně měl co dělat i Zahy, který byl nahonem povolán z dovolené aby zaskočil za zraněného Dejva.
Stejně jako ve druhém utkání i nyní jsme šli do vedení, kdy se prosadila šikovně tečovaná střela od modré, pálil Matějda a velmi šikovně zabrnkal na černou gumu Dan. Hra se malinko přiostřila od posledního zápasu, ale víceméně v rámci pravidel. V první části byla k vidění ještě jedna branka. Jednalo se o brutální ránu opět někde od modré, tentokráte dělový projektil do vzdáleného rohu vyslal Práža.
Nastala dobrá herní pohoda, která byla narušeno vyloučeními, zvláště pak na naší straně. Když se nám podařilo ubránit i přesilovku 5-3, vrhli jsme se opět do útočení. Velmi aktivní junior Stříbrňák jako první dojel naše vyhození z pásma, kotouč z pozabranky poslal ihned Princeznovi před kasu, který si jako gólman gólmana vychutnal Berdu a zavěsil. Pohodlný náskok začal však opět mizet. Soupeř rozhodně zbraně nesložil, což nám v jednom střídání velmi názorně předvedl. Se staženým zadkem bráníme jednobrankový náskok a a snažíme se něco vymyslet. Otradov cítí šanci a brousí kolem Milanovi branky. Klid do hry nám dal Štěpán, který další dělovkou od modré upravil před koncem druhé třetiny skóre na 4:2.
Do šatny jdeme tedy relativně v klidu a s vědomím, že přeci jen máme přeci jen více ze hry a jsme aktivnějším týmem. Herní pohodu však kazila velmi častá návštěva boxu naproti střídačce a oslabující hra ve 4 někdy ve 3. Do poslední části jsme tedy tuto činnost chtěli eliminovat. Bohužel zůstalo jen u řečí, jak to bývá