Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.1.2023 Řepníky 5:2 (3:0, 1:0, 1:2)

24. 1. 2023
V neděli nás čekal duel s Řepníkama. Tým mladých dravých borců chtějící proklouznout do play off stůj co stůj. Už rozbruslení v podání soupeře budilo respekt.
Zápas začal pěkně od podlahy, soupeř nám dal jasně najevo, že nic zadarmo nebude a naopak, pokud pomýšlíme na vítězství, musíme opravdu hodně přidat. Nechyběla ani důrazná hra tělem, se kterou jsme se z počátku nemohli oklepat. Jako na zavolanou přišla však první přesilovka, zamotat hlavu v rohu se podařilo Kubovi s Fífou, pak druhý jmenovaný vyjel z rohu a překvapil brankáře soupeře střelou po ledě mezi betony. Branka nás uklidnila a my se rozehráli. Soupeř si stále hrál svoje, jenže opět za hranou pravidel, druhá přesilovka a druhý gól, puk z pozabranky mířil přesně na Klímičovu hůl, ten se nerozpakoval vida, že brankář kulový vidí přes hradbu našich těl. Na 3-0 ještě v první třetině zvyšoval Kuba svým tradičním způsobem, akcí až do branky a parádním blafáčkem.
Po změně stran pokračovala stejná hra, soupeř velmi aktivní ale v koncovce buď bezzubý anebo když už vytasil zuby, tak tam byl neskutečný Dejv! Na 4-0 zvýšil velmi lišácky Princezna, pěkně z boku a z blízka procpal puk dělovkou nejspíš nad rameno.
Do poslední sedmnáctiminutovky jsme šli s jasným cílem dotáhnout do vítězného konce i tento další zápas. Soupeři se však podařilo prolomit Dejvovu neprůstřelnost. Hned dvěma zásahy zdramatizovali závěr utkání. Hru bez brankáře nesehrál soupeř nejlíp a agilní a hbitý Práža pečetil na 5-2! Velmi cenné a dobře vybojované vítězství je v kapse a v pátek nás čeká poslední zápas základní části se Štěpánovem.