Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.12.2022 Radioaktivita Hostovice 9:7 (3:0, 1:3, 5:4)

4. 12. 2022
Nevídané! Hostovice nás stejně jako v prvním vzájemném měření sil počastovali 7 úspěšnými zásahy, ale díky výkonu našich borců jim ani sedum fíků nepomohlo. . .
Svižný premiérový obnovený start za HCS ve Skutči prožil Johnek, který otevřel účet utkání po necelých 3 minutách. I druhou branku opět ve spolupráci s Mikim přidal Johnek. Do konce první třetiny jsme pak vedení zvýraznil Dan.
Ve druhé třetině se Hostovice nadechli a stáhli na rozdíl jedné branky. Dvoubrankové vedení nám zajistil po kamarádově přihrávce Miki. Hostovice jsou však houževnatý mančaft a nedají se jen tak zlomit. Snížením na jednobrankový dostřel znejistěli naši skvadru před druhou přestávkou.
Do poslední části jsme však vlétli, nejprve jsme si po brankách Mikiho a Dana vzali původní 3 brankový náskok, který jsme si snažili hlídat, když Hostovice udeřili, vrátil je zpět Kuba a pro jistotu i Bajza. Na góly velmi bohatá třetí třetina tím však ještě nekončila, Hostovice zbraně nesložili, bojovali dál a vystrašili nás, když se pohodlný náskok smrsknul na pouhou branku. Klid a tečku udělal za zápasem svým druhým hattrickem v sezoně Miki!
Svoji premiéru ve Skutči si odbyl v brance Venda Pulda. Na rozchytání ve slušně nabité skutečské soutěži si asi přál lehčího soupeře, na druhou stranu si v premiéře pověsit za opasek skalp jednoho z nejlepších mančaftů soutěže je asi pocit k nezaplacení.