Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.11.2022 Pstruzi Otradov 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

8. 11. 2022
6 zápasů za 3 dny! To je hodně slušná porce. Po návratu z Kitzbühelu nás čekal mistrák v netradičním termínu. Asi bychom po náročném víkendu volili lehčího soupeře, ale los je neúprosný. Naši formu prověřil nabušený Otradov!
Oproti soupeři jsme se sešli v pěkném hojnějším počtu. Rychlé tempo by mohlo devítičlenou skvadru v červeném dřív nebo později utahat. . .
Hned od počátku se hrál rychlý a svižný hokej. Šance na obou stranách! U nás čerstvý vítěz Vezina Trophy čaroval, na druhé straně naši borci si lámali zuby o Berdu. Čerstvý vítr do útoku vnesl Davča Kopecký, který toho za posledních pár let moc nenahrál, ale ve spolupráci se Stříbrňákem to vypadalo, jako kdyby z ledu nikdy neslezl. Z počátku si troufnu okem lajka, že jsme mohli mít lehce navrch, více jsme drželi kotouč. Ale pstroužci měli kruté rychlé výpady. Po jednom takovém se v neuvěřitelné motanici před brankou, přeci jen prosadili. Ihned v dalším střídání jel sice Fífa sám na Berdu, ale jak později v pozápasovém rozhovoru kapitán uvedl, už za modrou mu bylo jasné, že góla prostě nedá. Svoji myšlenku bohužel dotáhl do konce, respektive puk do Berdovi náruče.
Do konce třetiny jsme ještě zazvonili na tyčku, ale stejně tak i soupeř.
Obraz druhé třetiny se oproti té první začal mírně upravovat. Hrála se naprosto vyrovnaná partie, čistá, rychlá hra, které chybělo jen více branek. Otradov v prostřední pasáži přidal opět branku a nám odskočil už na rozdíl 2! Na konci třetiny po tvrdém hitu u mantinelu odstoupil Zbyňa.
Do poslední části tedy s dvougólovým mankem a jedním kouskem v poli mínus. Síly začali rychleji ubývat a šancí jsme si již tolik netvořili, tedy ne těch gólových. Když k tomu připočteme ještě fakt, že hned ve 2. minutě Otradov přidal 3. fík, byla vymalováno. Naše nemohoucnost dát gól nás stála v pěkném zápase minimálně bod, který by asi slušel více, ale hokej je hra na branky a my nedali nic. Soupeři
gratulujeme
 
k vítězství!