Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jokerit Fisher Cup 2011

4. 10. 2011

V sobotu jsme nastoupili k závěrečné fázi naší přípravy a to účastí v turnaji pořádaném Jokeritem Skuteč. Turnaje se účastnili 2 celky z okresní souteže HC Road Cafe Pardubice a Jokerit a také nám známé Vysoké Mýto. Hrál se obdobný systém jako při Memoriálech Standy Brunclíka. 

  

Naše sestava: Řezníček, Chaloupka F, Chaloupka P, Fiala J, Fiala M, Kadlec, Mudroch, Kopecký, Morávek, Havlíček, Černý Michal

  

První utkání s Jokeritem se odehrálo v rychlém tempu. Dlouho jsme drželi krok, tedy až do doby kdy bylo potrestáno Mucovo několikáté vyloučení. Jokerit postupně ovládl zápas a přehrál nás 4:0. Utkání jsme ale i tak celkem zvládli ačkoliv jsme neskórovali.

  

Ve druhém utkání po dvouhodinové pauze jsme narazili na pevnost zvanou Vysoké Mýto. Ačkoliv jsme již dokázali skórovat, nedokázali jsme bodovat. Výsledek 6:2 hovořil za Vše.

  

V posledním utkání s Road Café šlo tedy o pomylsný brnoz. Pardubácí ale asi v šatně jedli syrové maso a podle toho to na ledě také vypadalo. My jsme se nedali rozhodit a disciplinovanou hrou jsme je postupně zbavili veškerých nadějí... Pardubice jsme přejeli 5:2. 3. místo je po zásluze naše!