Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Standy Brunclíka 2009

29. 12. 2009

Na Memoriál Standy Brunclíka jsme se velice těšili, zvláště proto, že je velmi dobře obsazený a po zkušenosti z roku 2007 víme, že není nevyhratelný.

První utkání turnaje byl náš souboj s Řepníky, no Řepníky, asi 3 hráči tušili, kde Řepníky jsou, ostatní, kteří vylézali z kabiny HC Skuteč jen matně tušili, že víska takového jména existuje. Dramatické utkání vrcholilo již v samém počátku, neuvěřitelnou bramboračku z hokeje udělal sudí Hájek, zřejmě rád tancuje kozáčka, jinak si nedovedu vysvětlit proč měl co 5 minut ruce v bok a posílal na trestnou jednoho hráče za druhým... celkem v tomto utkání rozdal pro náš tým obdivuhodných 64 trestných minut, z toho 8 minut bylo udělených za fauly.. I tak jsme dokázali ve třech na ledě vydřít bod. Skutečnš, hru 3-5 umýme skvěle!

Do druhého utkání nastoupil pan rozhodčí bez svého kolegy a my víme proč :D Na Hostovice jsme vlétli a smetli je stejným rozdílem jako v ligovém zápase, 7:3.

V posledním duelu, který jsme sehráli ihned po utkání s Hostovicemi. Takže si moc nebylo. Silné Vysoké Mýto si brousilo drápky na vítězství v turnaji. Jenže to my taky...Na mejto jsme vyrukovali s perfektní ofenzivní hrou, v polovině utkáni jsme vedli 4:0!!! Ale stejně jako před dvěmi lety, Mýto dokázalo jak je silným mančaftem. 15 minut dokonce a vše začalo, snížení na 4:1 a rozhození naší pohody. A místo bojovného ducha ztužení obranné hry se začalo na střídačce šuškat..dejavú..ano Mýto dokázalo postupně skóre srovnat a v poslední minutě stejně jako před dvěma lety vsítilo vítězný gól...Utkání jako přes kopírák a nachlup stejné umístění...

To byl Memoriál Standy Brunclíka. Útěchou mohlo být snad jen obdržení ceny nejlepšího hráče turnaje, tentokráte to nebyl Fífa jako předloni, ale Petr Kopecký, jeden ze dvou kolotočářů co jsme si na turnaj vzali :D

Opět druzí a v naší kraťoučké historii třetí prohrané finále... Snad jsme si to vybrali na delší dobu..